RO Study
👤
Iudava1
Iudava1
21-10-2015
Germana
a fost răspuns
o compunere ce am facut in weekend
Răspuns :
Crul
Crul
27-10-2015
I'm meiner Wochenende have ich zum ... geht meine Mutter war sehr frohlich.Danach haben wir Fern geschauen,aber nur wine Stunde.
Am Sonntag habe war am.... dort have ich Eies gegessen.
in exemplu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tradu Intr-un Cuvânt Expresiile: Tras De Păr,la Locul Lui,slab De Inger, Cu Scaun La Cap,dintr-o Bucată,bătător La Ochi,pestriț La Mațe,dintr-o Ureche,toba De C
Aria Unui Triunghi Dreptunghic Avand Catetele De Lungimi 5 Si 6 Cm Este Egala Cu.....cm
Dintr-un Siloz De Cereale S-a Scos În Prima Zi 1/4 Din Toată Cantitatea, A Doua Zi 1/2 Din Rest, A Treia Zi De 5 Ori Mai Mult Decât În A Patra Zi, Iar În A Patr
In Clasa A III A Invata 31 De Elevi.Sunt Cu 7 Fete Mai Multe Decat Baieti.cati Baieti Si Cate Fete Sunt In Acea Clasa?
Imagineaza Ti Ca Esti O Gazda De Craciun Completeaza Invitatia
113 E Urgent Toate Punctele Daca Se Poate Va Roog
Alcatuiti O Compunere Reflexivă În Legătură Cu Sentimentele Din Seara De Crăciun
Prin Arderea Unei Cantități De Butan Se Obține 179,2L CO2 (c.n). a) Calculează Cantitatea (moli) De Butan Supusă Arderii b) Calculează Nr De Moli De Apă Rezulta
Am Un Vas De 4l Si Unul De 9l.Cum Fac Sa Masor 6l?
1. Fill In: When , If , After , Before , By The Time , Until , As Soon As .a) ........ He Paints The Walls , He Will Cover The Furniture .b)........ I Get Home