RO Study
👤
Razvan45
Razvan45
21-10-2015
Matematică
a fost răspuns
familia lexicala a cuvantului a zice
Răspuns :
Inaioana
Inaioana
21-10-2015
Zicere, zicala , zicatura , prezicere
Answer Link
Cicalitor
Cicalitor
21-10-2015
zicator zicatoare zicala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Read The Magazine Article. Put The Information In The Correct Order. British Men Like The Pop Singer, Kylie Minogue. Many British People Would Like To Live Ne
Se Consideră Paralelogramul ABCD Și Punctul T Nesituat În Planul Acestuia. Notăm Cu M Şi N Mijloacele Segmentelor TA, Respectiv TC. Dacă AN ∩ CM = {G} , Arătați
Cei Care Știti Jurnalism,puteți Să Mă Ajutați Si Pe Mine Cu Această Cerință Vă Rog Frumos? (Știu Că Nu Are Legătură Cu Limba Română)
A) M = Z, Xo Y = Cx + Ay + B: B) M = Q, Xoy = Xy + 2x + Ay + B; C) M = C, Xo Y = Ixy + Ax + By: Ax + By 1 + Xy D) M = (0, +∞), Xoy =
Deschid Paranteză Pătrată 72 Împărțit La Deschis Paranteză 4 Ori 4 Minus 8 Închid Paranteza Plus 81 Închid Paranteza Pătrată Împărțit La Deschis Paranteză 15 Și
12. Calculați Numărul Natural X Şi Arătați Că Este Pătratul Unui Număr Natural, După Ca calculați√: a) X-9=8(9+92 +93 +...+9"-1), Ne N, N ≥ 2; b)x-25=24(25+25²
Ma Poate Ajuta Și Pe Mine Cineva Va Rog ?As Vrea Un Răspuns Bun Care Sa Ma Ajute Sa Înțeleg Despre Ce E Vorba Am De Comentat Toate Aspectele La Acest Fragment L
Un Amestec De Neon Și Oxigen Are Masa Molara Medie U=24 Kg/kmol. Cunoscând Masa Neonului M1=50 G, Determinați Masa Oxigenului.
Напишите Два Коротких Письма:одно Близкому Вам Человеку,сверстнику,другое-старшему По Возрасту.Выделите Абзацным Отступом Соответствующие Композиционные Части В
17. На Сколько Нулей Будет Оканчиваться Произведение Всех Натуральны чисел От Единицы: А) До 10, Включительно; 6) До 20, Включительно 18. Не Вычисляя Произведе