RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Tentatiile unui tinar miop comentarea titlului
Răspuns :
Cntf123
Cntf123
21-10-2015
In Memorii din fragmentul tentatiile unui tinar miop de mircea eliade se povesteste despre un tinar miop . Acesta avea vederea slaba din cauza ca citea noaptea pe ascuns si foarte des
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Roog Mult Ajutatima.. 1).Aflati Lungimea Unei Diagonale A Unui Romb Stiind Ca Aria Sa Este De 96 Cm2(cm Patrati)iar Lungimea Celeilalte Diagonaleestede16 Cm.
Imi Trebiue O Compunere Cu Bacau Cu Acest Plan De Idei Unde Este AsezatBacaul,cladirile Importante Din Bacau de Ce Este Strabatuta Apa Din Bacau,meser
Traducere Va Rog :Des Fleurs Y Grimpaient Aux FenêtresComme On N'en Trouve Nulle Part,Et Dans La Cour Gonflée De HêtresIl Pleuvait De L'or En Miroirs.
Alcatuieste O Propozitie In Care Numele Predicativ Sa Fie Locutiune Verbala.
1.Alcatuiti Enunturi In Care Sa Existe: -Complement Circumstantial De Mod Exprimat Prin Verb La Supin-Complement Circumstantial De Timp Exprimat Prin Verb La Su
Completeaza Vedrsurile Cu Rime Proprii.Acum Am Ajuns Intr-o Poiana.
Ma Ajutati? Asa Suna Exercitiul: Mets Au Passe Compose Les Verbes Entre Parantheses. -Je (ne Pas Sortir) Aujours'hui. -Tu (rester) La, A Faire Des Calculs. -Pau
Salut , Pentru Luni La Informatica , Am De Facut Un Film Movie Maker . Problema E , Ca Trebuie Sa O Fac Pe O Tema Si Sa Pun O Melodie Care Sa Se Potriveasca . D
Nu E Foarte Greu...Trebuie Doar Sa Completati....Plizzz! ♥1. Use My, Your, His, Her, Its, Our, Their To Fill In The Blanksa) We Have A Brand New Car. ........
Cum Descompun In Factori : [tex] X^{2} +5X - 6 [/tex]