RO Study
👤
Laviniagavrilut
Laviniagavrilut
21-10-2015
Limba română
a fost răspuns
O propoziție cu valuri fine
Răspuns :
Ștef27
Ștef27
21-10-2015
Copiilor le-au plăcut la mare erau pt ca erau valuri fine si mici.sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut Imi Poate Explica Careva Cum Trebuie Facuta Inmultirea 277.7 X 0,21 Pas Cu Pas Ca Am Uitat Astea Cu Virgula Cum Erau
Scrie Un Text Despre Cum Iti Protejezi Drepturile Si Cum Sa Ii Convongi Pe Altii Sa Faca Diferite Chesti . Ex: Sa Mearga La Scoala....sa Mearga La Meditatii
Ce Este Cuvantul ,,cât" Din Strofa De Mai Sus. Mă Refer Ce Este Ca Parte De Vorbire Si De Propozitie.
Ajutor PlzzzzzzzzzzZzz
Care Este Substantivul Cuvantului ,,indemanatic"
Cum Se Analizeaza Adjectivele Sintactic Si Morfologic Din Poezia Oaspetii Pimaveri De Vasile Alecsandri VA ROG REPEDE!!!!!!
Va Rog Repede Dau Coroana
Scrie Cuvintele Urmat.astfel Incat Sa Denumeasca Mai Multe Obiecte..castravete.burete.parinte.dinte.perete
Contragerea Complementelor Circumstanțiale De Cauza •devreme Ce A Plouat Nu Mai Merg La Plimbare •cum E Supărat Nu Mai Vine Pe La Noi •nu Pot Merge Cu Tine Ca
Ajutor La Teme La Română Precizează Părțile Principale De Propozitie Subliniate În Textul Povestea Iepurașului Peter Menționând Prin Ce Părți De Vorbire Sunt Ex