RO Study
👤
Aur955
Aur955
20-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Care sunt sfinții evangheliști
Răspuns :
HellenaD
HellenaD
20-10-2015
Matei.Petru,Marcu ,Ioachim
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alina Ar Manca Un Tort In 3 Ore, Bele L-ar Manca In 2 Ore, Iar Calin In 30 De Minute. Se Aseaza Toti Trei Si Incep Sa Manance Tortul La Ora 16. La Ce Ora Termin
Alcătuiește O Propoziție In Care Substantivul Andromeda Sa Aibă Fs De Atribut Substantival Apozitional In Cazul Nominativ (dau Coroana)
Precizează În Ce Regiune A Tării Se Vorbeşte Ca In Replica De Mai Jos. Cum Exprimi Aceeași Idee?Azi, Făcui Un Om De Zăpadă Și Mersei Cu Sania Pe Deal.!!!!
55 Puncte Ex 1 Si 2/p 43Urgent... Va Rog
Cuvinte Necunoscute Din Ursul Păcălit De Vulpe Mulțumesc
Va Rog .......dau Coroana
Salut! Am Nevoie De Ajutor Cu Aceasta Problema! Daca Nu Stii Macar Sfaturi Sau Idei De Rezolvare Sa Scrii! Multumesc! Ps: Este Destul De Urgent
Alcatuiti Enunturi In Care Sa Utilizati Cuvintele. Calculator, Labirint, Autor, Carte, Cuvinte, Taste.
BUNĂ,AM SI EU NEVOIE DE AJUROR...MA PUTETI AJUTA,VA ROG FRUMOS?????!!!!? Rezultatul Calcului |-22|:(-2)+2*|-3| Este: A.-17 B.-5 C.17 D.5 Rezolvare+răspuns
AAJJUUTTOORR !!! REPEDE !! DAU COROANĂ !! PROMIT !!! REPEDE !!! Se Știe Că 6 Muncitori Termină O Lucrare În 5 Zile . În Câte Zile Termină Lucrarea Cinci Muncito