RO Study
👤
Gabryelayoz
Gabryelayoz
20-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Divizorii naturali ai numarului 12...
Răspuns :
AlexandraDogaru
AlexandraDogaru
20-10-2015
Divizorii naturali ai numarului 12 sunt:{1,2,3,4,6,12}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Numeralele Subliniate Din Textul Urmator.Pe-atunci, Barbatii Din Casa noastra, Cei De La sapte Ani In Sus, Erau doi:eu Si Tata. Ceilalti Frati Ai Mei
Un Dreptunghi Are Laturile(exprimate In Dm)de Lungimi X ,respectiv 3+x.Daca Dreptunghiul Are Aria Egala Cu 4 Dm Patrati,calculati Perimetrul Dreptunghiului.
Daca Viteza Locomotivei Este De 30km/h ,iar Cea A Automobilului 90km/h ,care Este Raportul Energiilor Cinetice?
Un Produs S-a Ieftenit Cu 5% Adica Cu 6 Lei.Cat Costa Produsul Dupa Ieftenire?
5 supra a = A supra 10asupra{2}=8supra a[tex]\frac{a}{3}=\frac{2}{b} , Atunci 2ab-7 = [/tex]2ab-7 = Mă Ajutaţi ?
Morunul(peste Apreciat Pentru Carnea Gustoasa) Depune De La 50 000 Pina La Un Milion De Icre.Explica De Ce Nu Toate Larvele Ce Se Dezvolta Din Icre Ajung La Mat
Un Pătrat Are Latura(exprimată În Cm)de Lungime X.Daca Se Măreşte Latura Pătratului Cu 3 Cm,se Obţine Un Nou Pătrat Cu Aria De 64 Cm Pătraţi.Aflaţi Perimetrul
In Ce Perioada Se Petrece Actiunea Din Nuvela ,,Doua Loturi,, De I.l.caragiale , , Ce Indiciu Din Text Va Ajuta Sa Raspundeti La Aceasta Intrebare ??
Am Urmatoarele Ecuatii Cu Module:|3x+1|=|x||x+3|=|2x-6|
Scrieti Definitia Genului Epic,a Fiecarei Specii A Genului Epic Si 3 Exemple De Titluiri Din Fiecare Specie Si Autori Acestora (schita, Basmul, Nuvela Romanul,