RO Study
👤
91boureni
91boureni
19-07-2014
Matematică
a fost răspuns
aratati ca sin10grade+sin30gr-sin170gr=1/2
Răspuns :
Petrw
Petrw
19-07-2014
sin 10= 0,173
sin 30=0,5
sin 170=0,173
0,173+0,5-0,173=0,5
0,5= [tex] \frac{1}{2} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doar Un Cuvant Am Primit Din Doua , Cuvant Care Se Termina Cu Joc , In Afara De Cojoc
Trebuie Sa Fac Un Eseu In Engleza In care Sa Vorbesc Despre O Situatie Cand A Trebuit Sa Imi Cer Scuze.....multumesc!!
Va Rog Datimi Si Mie O Ideie De Compunere In Anotimpul De Toamna Si Daca Se Poate Facetimi Una...cum Vreti Dati Idei
Specificul Profesional Al Diferitelor Zone Geografice. Heelp :)) Chiar Nu Gasesc Pe Net X_X Ty :*
Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Are AB=8cm,BC=6cm Si AA'=5√3 cm. a) Calculati Distanta De La Punctul D La Planul(D'AC).b) Determinati Masura Ungiului
In Ce An A Fost Primul Si Al Doi-lea Razboi Mondial?
O POVESTE DESPRE TOCUL SI CALIMARA SAU SCOALA SI ELEVUL ASEMANATOARE CA INUL SI CAMESA VA ROG
Trebuie Sa Fac Un Eseu In Engleza In care Sa Vorbesc Despre O Situatie Cand A Trebuit Sa Imi Cer Scuze.....multumesc!!
Vă Rog Dați-mi 5 Exemple De Propoziți Cu Prezentul Perfect Simple La Afirmativ Apoi Să Le Trec La Negativ Și Interogativ.
,,Mărind''de 10 Ori Suma A două Numere Se Obtine 360.Află Cele Două Numere Stiind Că Primul Număr Este De 3 Ori Mai Mare decăt Al Doilea Număr.