RO Study
👤
Dobramihai25
Dobramihai25
20-10-2015
Limba română
a fost răspuns
ex de propozitii cu, cuvantul trist
Răspuns :
Nutu2000
Nutu2000
20-10-2015
Eu sunt trist.
Prietena mea este trista.
Answer Link
Florinda
Florinda
20-10-2015
Fratele meu este trist cand merge la bunici. Eu voi fi mereu fericit , ci nu trist. Prietenul meu este trist ca a luat o nota mica. Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VĂ ROG, HELP ME La Realizarea Funcţiei De Nutriţie A Organismului Participă Sistemul: 1. Excretor 2. Nervos 3. Muscular 4. Reproducator ? Hormon Secretat De Hi
Cum Imi Dau Seama Daca Ceea Ce-mi Da Problema Este Masa Pura Sau Impura?
Numiti Doi Hormoni Și Hipofizei?
Poate Cineva Sa-mi De-a Un Pont Cum Se Rezolva? Multumesc 3. Variabila P Memorează Simultan Numărul De Vârfuri Ale Unui Poligon (num Ăr Natural Din Intervalul [
Rezolvați În Z Ecuațiile: A)3x+15=0; B)14x+49=0;c)2x+3=14;d)5,4x+16,2=0; E)2 Pe 3 X+3=1,5.
Se Scrie Un Numar Natural Folosind Numerele De La 12 La 19. Cifra Sutelor De Mii Va Fi:
Bac Matematica 2017 Am Avut Urmatoarea Lege La BAC :XoY=xy+7x+7y+42 La Punctul A) Se Cerea Sa Aratam Ca Xoy=(x+7)(y+7)-7 Este OK Daca Am DESFACUT PARANTEZELE? A
1.Se Dă Schema De Transformări : 2a (t°c) ⇒ 2b + C + C' c+ C' + 2HBr ⇒2d d + KOH(alcool) ⇒ C + KBr + H2O c + 4[O] ⇒ 2 CH3-COOH Să Se Identifice Substanța A. A
O Persoană Cu Grupa Sanguina A Si RH Pozitiv Este Supusă Unei Intervenții Chirurgicale. Este Necesara Realizarea Unei Transfuzii Cu O Cantitate Mica De Sânge. Î
Dau Coroana + Multumesc+70 Puncte Primului Raspuns Care Este Complet 1) Înlocuieste Cuvintele Din Text ,cu Altele Avand Acelasi Sens (sinonime).Sa-l Crute-gruma