RO Study
👤
Meli14
Meli14
20-10-2015
Limba română
a fost răspuns
sinonime pentru cuv fa indrazni
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-10-2015
a indrazni-
A avea curaj; a nu se teme, a cuteza să...
Answer Link
MarySeptelici
MarySeptelici
20-10-2015
indrazni-cuteza incumeta semeti
bizui, risca, (întinde.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rescrie Textul ,inlocuind Cuvintele Subliniate Cu Sinonimul Potrivit:Cum se Schimba-n Valurele pe prundisul Lunecos,/Cum adoarme La Bulboace,sapand malul Nasi
Care Este rolul Virgulei In Versul:"E umbra Unor Nouri Albii,usori,marunti"?
Exista Intre Tine Su Un Alt Coleg De Clasa O Intrecere? In Ce Consta Ea? Ce Urmariti Prin Aceasta Competitie ? Care Este Comportamentul Tau? Argumenteaza
Vreau Si Eu Textu Acesta Tradus In Engleza ...dar Nu Cu Dictionaru Ca Nu Traduce Bine ....Mama Mea Are 35 De Ani Şi Este O Femeie Foarte Frumoasă. Este Scundă,
Redacteaza Un Text De 7-8 Randuri In Care Sa Iti Prezinti Insusirile Fizice. Folosind Cel Putin Cinci Cuvinte Derivate
Afla Nr Necunoscut-9456-X+396=357+584 a+2852+187=4003 a-3284-814=2350
Intrebare 99 Pcte !ABCD-paralelogram , M(<DAB)=56°[DM-bisect.(<ADC) , M ∈ (AB)Aflati :a) M(<DMB) = ?Va Rog Faceti Desen La Voi Pe Caiet Ca Sa Nu Gresit
Am Nevoie De Un Dialog Intre O Vulpe Si O Gaina...ma Puteti Ajuta? Va Roog :))))
Analizati Gramatical Verbele Din Propozitiile : Marti Des- Dimineata, Dupa Ce Am Pregatit Totul, Bunicul A Zis:Ajutati-ma Va Rogmultumesc
O Propozitie In Care Cuvatul ,,a Sageta,, Sa Fie Sens Propriu Si O Propozitie In Care Cuvatul ,,ochi,, Sa Fie Cu Sens Figurat