RO Study
👤
Andreea217
Andreea217
19-10-2015
Limba română
a fost răspuns
contine literele o de doua ori
Răspuns :
Raketa
Raketa
19-10-2015
poti scrie :omonim .gogosar,,morcov, cozonac,
Answer Link
Boberschilacram
Boberschilacram
19-10-2015
cooperare= sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent !! 1. In Triunghiul Dreptunghic ABC, Masura Unghiului A = 90 Grade, SinB= 3/5 Si BC=15cm. Calculati Ab Si Ac. 2.In Triunghiul ABC, Ac= 25cm, Ma
O Soluţie De NaOH Conţine 2 Mmoli NaOH În 2 L Soluţie. Răspunsurile Corecte Sunt
Ex. 1,2 Si 4 Va Rog Am Reusit Sa Fac Singura Doar Exercitiul 3 :/1.In Triunghiul ABC Se Stie Ca Unghiul B=60°,AB=4 ,BC=8.Fie M Mijlocul Lui [BC].a)Calculati BM-
Efectuați Transformările Va Rooooogggggggvvvgggg
..............................
Va Rog Muult, Dau Coronita!! Explicati Citatul In 150 De Cuvinte “A People’s Relationship To Their Heritage Is The Same As The Relationship Of A Child To His Mo
De Ce Tom O Iubea Pe Matusa Sa Mai Tarere Decat Pe Masa Sa.cum Credeti ,de Ce
Ioana Participă La Un Concurs De Matematica Care Are 90 De Intrebari Grila. Stiind Ca Pt Fiecare Raspuns Corect Primeste 3 Puncte, Iar Pentru Fiecare Rapsuns Gr
7. Treci În Tabel Datele Din Enunţuri, Apoi Completează-l: ● Radu A Cumpărat 50 Lalele La Preţul De 5 Lei. ● 80 Kg De Mere Costă În Total 720 Lei. ● Pentru C
Un Taran Avea O Gradina In Forma Unui Patrat Cu Latura De 10 M. Ia Va Ajonge Oare Taranului Sa Puna In Jurul Gradinii Plaa Daca El Are 45 M De Plasa .argumentea