RO Study
👤
Titi15
Titi15
19-10-2015
Matematică
a fost răspuns
daca mn+mp=450 si n +P=10, calculati m;
Răspuns :
Mena
Mena
19-10-2015
mn+mp=450=>m(n+p)=450=>m*10=450=>m=45
Answer Link
Tomy1304
Tomy1304
19-10-2015
m x( n+p)=450. N+p=10 --->m =450:10 ------>m=45
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
UERGENT !AM NEVOIE DE REZOLVAREA EXERCITITLOR 1 SI 2
Dupa Ce A Parcurs 6 Km Din Lungimea Unui Traseu , Un Turist Constant Ava Mai Are De Parcurs 40% Din Lungimea Traseului.Cati Km Are Traseul ? Va Rog Repedeeee !!
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 18.Daca Impartima Numarul Mai Mare La Numarul Mai Mic Se Obtine Catul 3 Si Restul 2. Determinati Cele Doua Numere
Creează Împreună Cu Toți Colegii Tăi O Sticlă Prezint Prezentați Vă Clasa A Va Folositi Vă Creativitatea Pentru A Compune Și Minim Al Clasei
Un Cub De Lemn Cu Latura De 10 Cm Plutește Pe Apă. Care Este Volumul De Deasupra Apei? Se Dau: P Lemn=800 Kg/m3si P Apa= 1000kg/m3.
Calculați Volumul Unui Pararelipiped Dreptunghic În Următoarele Cazuri : B) Lungimea De 24 Cm, Lățimea 50% Din Lungime, Iar Înălțimea Media Aritmetica Dintre Lu
Vă Rog Mă Poate Ajuta Cineva Vă Rog Răspunsul Corect Dacă Răspunsul Este Corect Mă Abonez La Voi Dau Coroană Și Vă Rog Cu Demonstrație! Mulțumesc!
Modeleaza Formarea Legăturii Chimice In Clorura De Sodiu Utilizand Simbolurile Elementelor Chimice Si Puncte Pentru Reprezentarea Electronilor. Dau Coroana (
Calculați : A) Perimetrul Și Aria Pătratului Cu Latura De 50 Cm ; C) Perimetrul Și Aria Dreptunghiului Care Are Lățimea De 2,5 Cm Și Lungimea De Trei Ori Mai Ma
Rapid Va Rog !!!!!! Dau COROANA PLSSS