RO Study
👤
Vlad37
Vlad37
19-10-2015
Limba română
a fost răspuns
de ce cartea are miezul ca de fraga
Răspuns :
Torceasca
Torceasca
19-10-2015
Cartea are miezul ca fraga pentru ca o data ce ajungi in toiul actiunii devii din ce in ce mai interesat,la fel cum este miezul fructului pentru cineva.Asa cum abia astepti sa savurezi fructul ,la fel ,pentru cei interesati,astepti finalul cartii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Masurile Ungiurilor Unui Triunghicu Lu Gimile Laturilor3 3√3 6 Cm Va Rog Ajutațima
Radu Primeste De La Ionut 29 De Bile,si Ii Da Lui Toma 46 De Bile.Daca Acum Are 19 Bile Cate A Avut La Inceput?
Scrisoare In Franceza Pentru Prietenul Meu+ Traducere!!! Va Rooog!!! Imi Da La Test!!!
Dintr Un Bananier Se Culeg In Doua Zile 90 Banane Coapte.In Prima Zi Se Culeg Cu 28 Mai Putine Decat A Doua Zi.Aflati Cate Banane Se Culeg In Fiecare Zi....folo
Ajutatima La 4 Pls Am Nevoie La Tema
12 Dacă Adun 5 Numere Consecutive Impare Voi Obține 25.Nr Mijlociu Este:A3,b5,ca, D9 Metoda Figurativa Va Rog
Alcătuieste Patru Enunturi In Care Pronumele Posesiv "a Noastra" Sa Se Afle In Cazul Acuzativ Si Sa Îndeplinească Urmatoarele Functii Sintactice:-complement Ind
Da-ti Exemple De Profesii Incepand Cu Litera E Si B. Va Rog!!!!!..........
Scrieți Cinci Substantive Care Au La Plural Mai Multe Forme Şi Alcătuiți Propoziții Cu Fiecare Dintre Ele. (Îmi Trebuie Pentru Mâine. Vă Rog!!)
Puneti Un Epitet Langa Substantivul "padure" Si Alcatuiti Propozitii Cu Ele(trebuie Sa Fie 5)