RO Study
👤
Abel1
Abel1
19-10-2015
Germana
a fost răspuns
Cum se zice nu prea stiu sa vorbesc germana?
Răspuns :
MaryAry
MaryAry
19-10-2015
Ich weiß nicht so gut Deutsch sprechen.Cu pronuntare. Ih vais niht zo gut doich sprehen
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X+Y=10 X-Y=6 ajutor , Va Rog!
Completeaza Casetele:5 Lei=?bani,600 Bani=?lei,300 Eurocenti=?euro,2 Lei Si 50 Bani=?bani,1000 Bani=?lei,1 Euro Si 50 Eurocenti=?eurocenti
Cine Ma Ajuta Cu O Traducere La Engleza? Dar Nu De Pe Google Translate! Multumesc! Draga Teo, Buna ! Ce Mai Faci ? Eu Am Lucrat Din Greu Pentru Proiectul La Inf
Un Teren Are Forma De Paralelogram Cu Laturile De 60 Dam Si 8hm.cu Cati Metri Trebuie Sai Marim Latura Mai Lunga Pentru A Avea Perimetrul De 5km?
Daca Doua Unghiuri Ale Unui Triunghi Au Masura De 36°, Respectiv 64°, Atunci Cel De-al Treilea Unghi Are Masura De ................................
La Engleza ;scrieti O Scrisoare Parintilor Dupa Modelul Dat.(puteti Pune Ce Loc Vreti)
Problema 329,330, Va Rog, Am Maine Teza Si Am Nevoie De Ajutor, Va Rog
Buna ! Am Nevoie De 3 Poezii . Una Despre Doamna De Sport , Una Despre Domnul De Religie Si Una Despre Domnul Director. Dau Coroanaa
Ajutați-mă Vă Rog La Franceză!1.Travaille Selon La Modèle.Modèle: Elle Est Française?/Non/belge→Non,elle N'est Pas Française,elle Est Belge.→Tu Es Anglais?/Non/
In Ce Zona Climatica Se Afla Oceanul Indian