RO Study
👤
Emyma
Emyma
19-10-2015
Fizică
a fost răspuns
Dati-mi va rog definitia la condensare.
DAU CORONITA!!!
Răspuns :
XMircea
XMircea
19-10-2015
Fenomenul de trecere a unei substante din stare de vapori în stare lichidă se numeste
CONDENSARE
. (lichefiere)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Triunghiul ABC Cu AB=12, BC=8 Şi Unghiul C De Măsură Egală Cu 30°. Calculați Sin A.
3p. 8p. 15. Scrie În Casete Părţile Componente Ale Animalelor Date: A) B 10 30. 16. Unește Imaginea Animalului Cu Mediul Său De Viață: MEDIUL TERESTRU MEDIUL AE
1. Fie Funcţia F:R→R, F(x)= - 4x + 2. a) Determinaţi Coordonatele Punctelor De Intersecţie Ale Graficului Funcţiei F Cu Axele De Coordonate Ox Şi Oy.p b) Studia
2 Read The Transcription And Write The Words. /'kantri/ Country /'fprən/ Laðəl /'nplıdz/ /'længwidz/ /nəv/ /frend/ /'neitiv/ /l3:n/ /f3:st/ /w3:d/ /w3:ld/Ajutor
Va Rog Ajutati-ma E Urgent!!!!Dau Coroana Răspunsului Intrat Și Corect!
2. A) Înmulțirea Numerelor Naturale Are Următoarele Proprietăți: B) Dacă Într-un Produs Cu Mai Mulți Factori Grupăm (asociem) Factorii Diferit, Rezultatul Adică
Pot Sa Zic ,, Eu Dezgrop Etc,, ? 100 Puncte dau Stele
Vă Rog Doresc Toate Punctele A) B) C) ! Dau Coroana Și Mă Și Abonez Vă Rog Acuma Am Nevoie
Să Se Stabilească Maximul Sau Minimul Funcției F(x)=x²-2x+1
Determinati Cel Mai Mic Nr. Natural Care Impartit Pe Rand La 15, 18 Si 48, Da De Fiecare Data Restul 11 Si Caturi Nenule. Pls Dau Coroana