RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce te-a impresionat mai mult?De ce?
Răspuns :
Boleg
Boleg
19-10-2015
ma impresionat mai mult biografia iuliei hasdeu ca de la 7 ani asterne cuvintele pe lectura . la vremea cind fiecare copil de virsta ei se gindeste la bomboane si e foarte trist ca a plecat din viata la virsta de 19 ani.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Temperaturile A Doua Corpuri Sunt T= 40 Grade C Si T=472,15k Aflati Dferenta De Temperatura Dintre Cele 2 Corpuri
Un Elev Are O Suma De Bani Exprimata In Monezi De 10 Bani Si De 50 De Bani. a) Sa Se Arate Ca Elevul Poate Avea Suma De 4,90 Lei. b) Daca Elevul Are Suma De 8 L
Aflati 3 Numere Naturale A,b,c Daca:a·b=144 . B·c=240 . A·c=60
O Seara Străvezie S-a Lăsat. Ca Ochi De Foc S-aprind În Fundul Văii Luminile Ferestrelor Din Sat. Pe Drumul Gol De Sânii, Zurgalaii. Care Este Conversiunea Din
Spuneti Subiectele Incluse Si Subintelese Din Textele Din Poza
Ex 1 Unde Nu Este Completat (Perechile De Cuvinte Care Rimează Sunt : ) Plss E Urgent Dau Coroana
Va Rog Mult! Trebuie Sa Fac Un Proiect La Geografie Despre Sociosfera!!!!! As Vrea Sa Îmi Faceti O Compunere Care Sa O Pot Integra In Proiect. Dau Coroana!!!! V
Va Rog Frumos Să Mă Ajutați! Doar Cele Doua Exerciții Însemnate. Ofer Oricâte Puncte
In Reactia De Esterificare Directa Dintre Acidul Benzoic Si Metanol S-au Obtinut 6,8 G Produs De Reactie.Avand In Vedere Ca S-a Consumat 40% Din Metanolul Intro
Dau Coronita Imi Trebuie Urgent!