RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-10-2015
Biologie
a fost răspuns
Ajutați-mă va rog. Dau și coroana. URGENT
Răspuns :
Mihaelagavrtyly
Mihaelagavrtyly
19-10-2015
1.)membrana
2.)aripa
3.)posterior
4.)rapid
5.)turtit
6.)grasime
7.)muschi
8.)lent
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta 2 Deosebiri Si 2 Asemanari Intre 1,,Muntii Apuseni" Si Carpatiide Curbura
Look At The List Of Sport Events . Use The Prompts Below And The Present Continous Tense To Talk About Them A :Who Are Flsmengo Plsing Nrxt? B:thry're Playing
În 500 G Apă Se Adaugă 25 G Sare De Bucătarie. Care Este Concentrația Procentuala.
Translate Into English . ( Fara Google Translate ! ) ADOLESCENTA : Dragilor , M-am Gandit Ce Meserie Imi Voi Alege Pe Viitor . MAMA : Spune La Ce Te-ai Gandit ,
Unui Numar Natural N Ii Stergem Ultima Cifra,apoi Adunam La Numaru Obtinut De Cinci Ori Cifra Stearsa,obtinand Astfel Numarul Initial.Afla Suma Cifrelor Numarul
De Conjugat La Modul Indicativ,imperativ Si Conjunctiv Verbele: a) A Coase b) A Fierbe c) A Coace Va Roggg Ajutați-ma!!!!!! Urgenttt!!!!!!!
Compunere O Problema Care Sa Se Rezolve Prin Trei Operații Diferite.
Rezolvați Va Rog. Dau Coroana.
Coronita !! Triungiul ABC Este Dreptunghic In A . Inaltimea AD Are 12 Cm, Iar Ipotenuza Are 25 Cm . Sa Se Afle Lungimile Catetelor . Va Rog Mult Sa Ma Ajutati!!
E Pentru Stiinte Ale Naturii Completeaza Enunturile: Un Corp Care Isi Schimba Pozitia Fata De Un Reper Este In Stare De... Fata De Reperul Ales. Pamantul Exerci