RO Study
👤
RiRiAna
RiRiAna
19-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce este varianta lexicala?
Răspuns :
Alex200638
Alex200638
19-10-2015
deexemplu-cer-campul lexical este:luna,stea,soare etc
adica ce se afla pe cer
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Referat– Despre Un Oraș Din Europa La Alegere; În Realizarea Proiectului Aveți În Vedere: Slide-ul De Început (Titlul Proiectului, Numele Elevului); Așezarea Ge
3Fill In The Gaps With The Affirmative, Negative Or Interrogative Present Form Of Theverb Do.1 Ricky And Adam(look) At Trainers In Thesports Shop2 Jazmin And Em
Imagine You Take Part In A Journey Round The World That Endsin London.You Have To Use At Least Six Different Means Of Transport. How Do You Will Travel To Get
Subpunctele M Și N ... Mulțumesc Frumos!
5.Pe O Dreapta D Se Considera,in Aceasta Ordine,punctele A,B,C Si D,iar M Este Mijlocul Segmentelor BC Si AD.Aratati Ca AB=CD.
1. Într-o Clasă Fetele Sunt Cu 16 Mai Multe Decât Băieţii. Să Se Afle Câțibăieţi Şi Câte Fete Sunt, Știind Că Numărul Băieților Este De Trei Ori Maimic Decât Nu
Ajutați-mă Rapid!!!!Am Făcut O Parte Dintr-o Compunere Si Nu Știu Cum Sa O Mai Continui!As Dorii Sa Ma Ajutati!!Chiar Nu Mai Am Idei!!!Partea De Compunere Suna
Exercițiul 14, Vă Rog...
Compunere Cu Titlul Un Copac Stingher. Vă Rog Mult Repede Dau Coroană!!!!
[tex]fie \: Fractia \: \: Fn \: = \frac{3n + 7}{2n + 3} \: \: \: \: \: N \: E(apartine) \: N(n \: Mare) \\ Intrebarile = A)calculati \: Fn \: Pentru \: