RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-10-2015
Limba română
a fost răspuns
polisemia cuvintului salbatic in doua enunturi
Răspuns :
Mihaelaalexand1
Mihaelaalexand1
19-10-2015
Leul este cel mai salbatic animal.
El se uita salbatic la mine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Puteți Ajuta Vă Rog? E URGENTTTT!!!!Cine Spune Primul Are Ce Vrea!!!!
Les Pays Continents Et Les Habitants .Donne La Naționalite Et La Langue.Exemple : Romain Habite A Paris Il Est Francais Et Il Parle Francois .a) Yin Habite A Pe
Miscarea Maselor De Aer Din Zona Temperata , De La Vest La Est (3Cuvinte - 12litere A 4 A Litera T)
Cum Se Rezolva Suna Lui Gauss: 45+40+41...+101
Completeaza Intrebarile Reporterului Adresate Proprietarului Unor Sere De Flori.O Seră Este O Incapere Special Amenajată, Cu Peretii Din Sticlă, Ce Adăposteşte
2.Alege Ce Se Potrivește.a) Masa Unui Sac Cu Grâu2 Oreb) Distanţa Dintre Două Orașe90 M40 Kgc) Vârsta Buniculuid) Valoarea Unei Cărţi75 Ani10 Leie) Durata Unui
1.Formuleaza Și Rezolva Probleme ,folosind Datele Oferite:185m,400m,58m.
Identifică Atributele Din Textul De Mai Jos Și Precizează Felul Lor, Analizând Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă. „În Ziua Următoare, S-au Întâlnit Toți Pr
3)Suma Dintre Jumătatea Unui Număr Și Triplul Său Este Egală Cu 42 Numărul Este Egal Cu= -Am Nevoie Dor De Răspuns Doar Daca Vrei Și Cu Explicație, Mersi
Dau 30 De Puncte Celui Care Imi Face Exercitiul, Este Unul Singur! Dau Coroana, Inimioara, Dau 5 Stele Si Ma Abonez. Va Rog..