RO Study
👤
Bubulina25
Bubulina25
19-10-2015
Matematică
a fost răspuns
sinonim pt emotie si cuvinte
Răspuns :
Adyro76
Adyro76
19-10-2015
Emotie - impresie
tulburare
zguduire
cutremurare
neliniste
Cuvinte - vorba , zicere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
 Fă O Compunere În Re În Care Trebuie Să-ți Prezinți PrietenulCompunerea Să Fie De Șapte Rânduri Sau Zece Randuri
În Minimum 80 De Cuvinte Exprimă-ți Opinia Despre Rolul Călătoriilor În Educația Unui Adolescent. VA ROOG, DAU COROANA !!
Calculați Diferența Dintre Perimetrelea Două Pătrate Știiind Că Latura Perimetrului Pătrat Este Cu 4cm Mai Mare Decât Latura Celui Deal Doilea Pătrat
Se Citeste Un Nr N Urmat De Alte Elemente. Sa Se Afle Cate Dintre Ele Sunt Mai Mici Decat N. Ex: N=7, Nr:5,10,2,3,12,7,1. N=4
Analizeaza Subiectul Si Predicatul Din Enuntul : ,,Toata Vara Mă Meditase Tata , Meditatie Cu Patimi..."am Nevoie Urgent !!
Inima Tetracamerală (formată Din Patru Camere) Apare Pentru Prima Dată La: ŞarpeMamifereCrocodilPăsăriDAU 40 P.SI COROANAVA ROG HELPREPEDE
Cantitatea De 5l De Suctrebuie Pusă În Sticle .Se Folosesc Stictede 1l De Jumătate De Litru Și De Sfert De Litru Cate Sticle Sunt Necesare ? Găsește Trei Varian
6. Transformați În M:25,65 Dam; 84,17 Km.Urgent Va Roggg!!!!!
Rezumatul Textului Jurnal De Călatorie "Vineri 6 Mai" DAU COROANA
Salut! Va Rog Sa Ma Ajutați Cu Un Exercițiu Sau Cu Ambele, Am Nevoie Foarte Mult!!! Dau Coroana Va Rog Dau Și Multe Puncte