RO Study
👤
Daric
Daric
19-10-2015
Matematică
a fost răspuns
178 este numar par sau impar
Răspuns :
Amalia30
Amalia30
19-10-2015
este număr păr deoarece se termina în 2 care este nr par
Answer Link
Paraschita
Paraschita
19-10-2015
numarul 178 este par pentru ca numarul 8 este par
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corina,Maria Si Cristina Au Intrat Pe Rad In Bucatarie.Fiecare Fetita A Luat Jumatate Din Fursecurile Pe Care Le-a Gasit pe O Farfurie.La Sfarsit,pe Farfurie A
Vreau Si Eu Va Rog O Compunere Despre Familia Jucariilor Cat Mai Lunga Si Cat Mai Repede Posibil Daca Se Poate Va Rog Mult!!
SUMA A 2 NUMERE NATURALE ESTE 80. PRIMUL NUMAR ESTE EGAL CU SUMA DINTRE JUMATATEA SA SI DUBLUL CELUI DE-AL DOILEA .AFLA NUMERELE.
Compunere Despre O Vizita La Supermarket, Va Rog?
Alcatuiti O Naratiune De 2-4 Pagini Cu Titlu "Eu In Tara Povestilor"
Se Considera Trei Segmente [AB],[CD] Si [EF] Care Au Acelasi Mijloc P.Sa Se Arate Ca AC || BD, AE || BF Si ED || CF. VA Rog Frumos Am Tema La Mate Si Daca Nu St
Cine Poate Sa Ma Ajute Sa Rezolv Problema La Fizika? Va Rog Frumos...Viteza Unui Corp Ce Poseda Impuls Egal Cu 5kg·m/s Este Egala Cu 54 Km/h.Cu Ce Este Egala En
1) { 4x - 2y =2 { X+y=2 2) {x+y=4 {x-y=0
Hey As Vrea Si Eu Sa Ma Ajutati Cu Tema La Romana Suna Cam Asa: ”Numai Gura Dumisale Se Aude Sub Un Prun„ (T.Arghezi) ”Pe Pamant Lor Li
Povestiti In Scris O Intamplare Fericita Din Existenta Voastra. FitiPovestiti In Scris O Intamplare Fericita Din Existenta Voastra. Fiti Atenti La Tonul Si Limb