RO Study
👤
Fazanul
Fazanul
19-10-2015
Limba română
a fost răspuns
de ce au unele pasari tepi?
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-10-2015
Unele plante au tepi pentru ca aceasta este apararea lor impotriva altor factori..(de ex: daca vrei sa rupi un trandafir te impunge).
Answer Link
ALEX10ANDRA
ALEX10ANDRA
19-10-2015
Pasarile au tepi ca sa se apere de tradatori
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculați Exercițiul!
Exercițiul 5...figura O Aveți Alături
Salut! Am Și Eu Nevoie De Ajutor La Exercițiul 4! Dau Coroana! Mulțumesc Mult Pentru Ajutor!!!
Determinați Numărul Real A, A<1 , Pentru Care Numerele A-1 , 3 Și A-7 Sunt Termeni Consecutivi Ai Unei Progresii Geometrice.
18. A) Un Numar Impartit La 43 Da Catul 17 Si Restul 8.Numarul Este... B)Suma Resturilor Ce Se Pot Obtine Le Impartirea La 5 Este... C) Cel Mai Mic Numar Care I
Pentru A Ajunge La Acvariul Unde Este Prietena Ei, Greeny, Broscuţa Lui Stefanparcurge Un Traseu In Zig-zag, Aşa Cum Indică Săgețile Din Imagine.La Ce Numar Va
Scrie Cate Trei Cuvinte In Care Se Gasesc Numai O Consoana Putin Mai Repede, Va Rog!
Poate Sa Îmi Explice Cineva Problema, Va Rog? M-am Uitat Și La Explicațiile De Pe Photomath Dar Nu Am Înțeles;) Mulțumesc Anticipat!
Va Rog Repede Dau Coronita
Alege Câte O Culoare Pentru Fiecare Literă Din Imagine. Colorează Tablou ,folosind Culorile Alese De Tine. Ce Ai Descoperit? Dacă Se Poate Cât Mai Repede Vă Rog