RO Study
👤
1petru
1petru
19-10-2015
Limba română
a fost răspuns
sinonimul cuvintului zgindarit
Răspuns :
David78
David78
19-10-2015
zgindarit=starnit sper ca te-am ajutat
Answer Link
Ionutrobert30
Ionutrobert30
19-10-2015
zgindarit=starnit sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Enunt Cu Cuvintul Mirare
Diferenta A Doua Numere Este 118,2. Determinati Numerele Stiind Ca Unul Dintre Ele Este Cu 34,2 Mai Mare Decat De 8 Ori Celalalt Numar.
Alege Varianta Corecta L-A SAU LA Si Transcrie Propozitiile :DERDELUSUL ERA L-A, LA MARGINEA SATULUI .LA,L-A AJUTAT SA FAC UN OM DE ZAPADA. LA , L-A VAZUT L-A,
Lungimea A Doua Ruloane De Sirma Este De 693 M.Stiind Ca Lungimea La Al Doilea Rulon Este De 2 Lri Mai Mare Decit La Primul,afla Lungimea Fiecarui Rulon Rezolva
Scrieun Text,de 8_10 Randuri, In Care Sa Descrii Marea Din Punctul Tau De Vedere. Va Rog Frumos Ajutatima !!!
Calculati Valoarea Raportului Dinstre: A) 3 Kg Si 150 G; B) 2,5 M Si 125 Mm; C) 6 H Si 45 Min; D) 14 Cm Si 50 M.
Soateti Din Text 6 Verbe Si 6 Substantive Si Faceti Analiza Morfologica textul:Limba...Este Fiinta Vie Care Ne Vine Din Timpurile Cele Mai Indepartate Ale Trecu
Trei Muncitori Au Efectuat Intr-o Luna Piese De Schimb Pentru Tractoare Astfel: Primul Si Al Doilea Muncitor 21.630 Piese, Al Doilea Si Al Treilea Muncitor
Un Corp Din Aluminiu Are Masa De 300g. Care Este Volumul Sau ? (v=m3)....
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Un Mic Eseu Despre "Cartea Mea Preferata" Scris In Engleza, Va Rog