RO Study
👤
Danyctn
Danyctn
19-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum se face 9+8+7+...+2+1?
Răspuns :
Alitta
Alitta
21-10-2015
1+2+3+4+5+6+7+8+9=
I. (1+9)+(2+8)+(3+7)+(4+6)+5=4*10+5=45 ;
sau
II. 1+2+3+...+9= [tex]\frac{9*10}{2}=9*5=45\;\;;[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calin File Din Poveste Caracteristicile Basmului
Legenda Numelui Mirela
Explicați Întelesul Cuvantului Cer
Suma A Patru Numere Este 52 Al Patrulea Este 17 Iar Primele Sunt Numere Consecutive Pare Afla Numerele Prin Metoda Figurativa
Rezolva Problema Cu : 1 )Cu Justificari : O Echipa De Padurari A Plantat 760 Puieti De Stejar . Primii Doi Padurari Au Plantat 280 Puieti , Rstul Puietilor Au
Explica Versul : O De-asi Fi Crezut Iisuse Cu Adevarat Ca Vii , Cum Ti-as Fi Iesit Nainte Ca La Sfintele Flori ,
Intr-o Cutie Sunt 42 De Triunghiuri Si Patrate,rosii Si Albastre.Din Totlul Figurilor,28 Sunt Patrate,17 Figuri Nu Sunt Rosii,iar 9 Triunghiuri Sunt Rosii.CATE
Raportul Dintre Catetele Unui Triunghi Dreptunghic Este 4 Supra 3,iar Ipotenuza Este De 80 Cm.Aflati Catetele Si Inaltimea Triunghiului Dreptunghic
Mă Puteți Ajuta Cu O Compunere Cu Titlul "cine A Pierdut O Oră Din Viață O Găsește Pe Strada Enigmei " Sau Să Îmi Explice Titlul ....să Îmi Dea O Idee
Zece Lumanarii Se Consuma In 5 Min. Dupa 3 Min Se Lasa Una Aprinsa Numai Una, Iar Celelalte Se Aprind Una Dupa Consumarea Alteia. Dupa Cat Timp Se Consuma Luman