RO Study
👤
Kakalove
Kakalove
19-10-2015
Limba română
a fost răspuns
familie lexicala "camp" si "toamna"
Răspuns :
Anonimu777
Anonimu777
19-10-2015
camp - câmpie , campulet .
toamna - tomnatic .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Numere Se Pot Aproxima Prin Lipsasau Prin Adaos La 407 ! Va Multumesc!
La Oxidarea A 2 Moli De Toluen, Se Folosesc, In Mediu Acid, X L Solutie De KMnO4 De Concentratie 1 M. Ce Valoare Are X?
Cu Cat Este Divizibil Numarul 111111111111 Si Cu Cat Nu Este DivizibilCu Cat Este Divizibil Numarul 987654 Si Cu Cat Nu Este Divizibil.Determinarti Cel Mai Mic
Folosind Sufixele Date Alcatuiti :substantive : -tor, -ar, -inta, -eala, -anta, ,- Atateverb:-a. -i ,, -ui,-iza,-ai,-ani.adejectiv :-iu,-escu,-os,-bil,-tor,-eta
Calculati:a) (-1)²²²+(-1)⁵⁶⁷+(-1)¹⁴³b) (-1)¹⁰⁶ X (-1)⁶⁷⁴ +(-1)¹⁴⁹c) (-1)¹³⁴²-(-1)⁸⁹⁶+(-1)²⁰⁰⁰d)(-1)⁷⁶⁵ : (-1)⁶⁷⁵+(-1)⁵⁶⁷-(-1)⁶⁵⁷Va Rog, Cu Rezolvare Completa.
Am De Rezolvat Mai Multe Probleme De Acest Gen Si Nu Imi Da Rezultatul Corect. Probabil Imi Scapa Ceva Si As Dori Sa Ma Lamureasca Cineva. 4480 M3(c.n) CH4 Sup
Imi Spuneti Varog Structura Textului Caprioara, De Emil Garleanu
O Gradina Cu Perimetrul Egal Cu 60 M Este Impartita De Un Gard De Sarma In Doua Parcele Identice,avand Forma Patrata.a)Sa Se Determine Dimensiunile Gradinii
Atentie Pe Timp De Iarna Traseul Este Inchis Datorita Depunerilor De Gheata .Pentru A Ajuta Turistii Dornici De Aventura Realizeaza Un Orar De Vizitare In Care
Trece Verbele A Canta,a Dansa,a Privi,a Crede,a Tasta,a Regreta,a Fi,a Imbia La Modurile Infinitiv,gerunziu,participiu Si Supin.