RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-10-2015
Limba română
a fost răspuns
alcatuiti un enunt cu:neom
Răspuns :
Adrriana
Adrriana
18-10-2015
omul fara simt este neom
Answer Link
Ioana1111zs
Ioana1111zs
18-10-2015
sa fii crud cu animalele inseamna sa fii neom
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca se Intoarce Acasa Pe Un Drum Mai Scurt Cu 342m, Ce Distanta Parcurge La Intoarcere?
Câtul Împărțirii A Două Numere Este 4,iar Restul 3.Deîmpărțitul Este 199.Care Este Împărțitorul
Heeei,am Nevoie De Ajutor.. Doua Robinete Pot Umple Impreuna Un Bazin In 16 Ore. Constructorii Vor Sa Afle Ce Consecinte Ar Avea Defectarea Unuia Dintre Robinet
Media Aritmetica A 3 Nr. Este 187.Dublul Primului Nr.este Triplul Celui De Al Doilea ,iar Al 3 Lea Nr. Este De 6 Ori Mai Mare Decat Al 2 Lea.Aflati Cele 3 Numer
Am Nevoie De O Fraza Logica Care Sa Contina 3 Din Structurile : Give Up ; To Breack Up ; To Take Out ; To Work Out ; to See Out ; To Turn On ; To Carry On ; To
La Educatie Civica Profesorul Mi-a Spus Sa Raspund La Intrebarea Daca Regulile Sunt Facute Pentru Oamenii Corecti Sau Care Le Incalca
Adjective Echivalente Urmatoarelor Locutiuni: Luat De Suflet,batator De Ochi,al Naibii,cel Din Urma,tot Unul Si Unul,intr-o Ureche,de Isprava,din Totpor,numai P
Heii Ma Puteti Ajuta Si Pe Mne Cu Ideile Principale Din Scrisoarea A III-a??
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele : Des , Rau , Rece , Usor , Sa Fie Adjective Si Adverbe.
Daca L²= 25√3 , atunci L = ?