RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-10-2015
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna dva la matematica
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
18-10-2015
domeniul de valori admisibile-DVA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Dintre Un Numar Si Jumatatea sa Este 963 .Aflati Nr.multumesc
IMI TREBUIE REPEDE VA ROG MULT AJUTAI-MA URGENT Imi Trebuie Un Referat Despre Necesitatea Protejarii Animalelor
AFLA:a) NUMERELE DE DOUA CIFRE DIFERITE SCRISE CU 0,1, SI 9.b) CEL MAI MARE NUMAR DE 2 CIFRE.c) CEL MAI MIC NUMAR DE 2 CIFRE.d) CEL MAI MARE NUMAR DE 3 CIFRE.e)
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Un Scurt Reportaj Intr-o Zi De Vara Pe Litoralul Romanesc
Scrieti-mi Si Mie 10 Sub. La Genul Feminin, 10 La Masculin Si 10 La Neutru
Intr-o Cutie Sunt 36 De Baloane Rosii Si Verzi. Ana Ia 15 Baloane Rosii Si Mai Pune In Cutie 12 Baloane Verzi. Acum In Cutie Mai Sunt 13 Baloane Rosii. Cate Bal
Micsorand Dublul Unui Nr Intreg Cu 60% Din Acesta, Obtinem 21. Aflati Nr Respectiv. Va Rog Mult...
Pe Laturile Unei Gradini ABCD In Forma De Patrat Cu Latura De 70 M, Se Considera Punctele M Apartine (AB), N Apartine (BC), P Apartine (CD), Q Apartine (DA), As
Reactia 2NO + O₂ ↔ 2NO₂ Este Folosita La Obtinerea Industriala A Acidului Azotic. Se Cere:a) Precizati Cum Trebuie Variati Parametrii De Lucru Asa Incat Randame
Scrieti In Ordine Crescatoare Numerele:13 Supra 9 ,11 Supra 7 , 29 Supra 25 , 104 Supra 100, 99 Supra 95 . Cu Explicatii Va Rogg Urgent