RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-10-2015
Istorie
a fost răspuns
Cum se citeste nr. 2500000 ?
Răspuns :
Wresling
Wresling
18-10-2015
doua milioane cinci sute de mii
Answer Link
Mimisimi
Mimisimi
18-10-2015
2500000=doua milioane 5 sute de mii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR VA ROG La Romana. Figuri De Stil Am Făcut Niște Exerciții De Pe Un Site Unde Nu Era Baremul. Las O Poza, Va Rog, Ajutați-mă Cu Răspunsurile Pentru A Ma P
Împărățind Numărul A La Numărul B Obținem Catul 3 Și Restul 2. Aflați A Și B Dacă Media Lor Aritmetica Este 15. VA ROG AM NEVOIE URGENT DAU COROANA
Să Afle Aria Unui Dreptunghi Care Are Perimetrul De 80 Cm Și Lățimea Egală Cu 3/5 Din Lungime.rezolvarea Repede Dau Coroana.
Pronumele Demonstrativa.1 Grupează, În Tabelul Dat, Cuvintele Scrise Colorat Înenunțurile De Mai Jos.a. Îmi Plac Toate Penarele, Dar Îl Iau Pe Acesta, Nu Pe Ace
Va Rog Mult,ex 6 Și 7
2. Care Este Suma Numerelor Notate Pe Feţele Cubului? Încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. 208 A) 442 B) 363 C) 596 D) 571 234 129
Cine Are Dreptate? Un Om Trece Dintr-o Cameră Încălzită Într-un Hol Neîncălzit,pentru A-și Întâmpina Un Prieten,care Vine De Afară Unde Este Foarte Frig.Cum Li
Scrie O Scrisoare Adresată Unui Prieten În Care Să Descrii Cum Se Sărbătorește Crăciunul În Familia Ta30p + Coroană!!
Informații Despre BacteriozăVa Roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog!
Alcătuiește O Propoziție Negativă In Care Substantivul Cu F.s De Subiect Din Enunțul ,,ningea Și Viscolul Ridica Omătul In Valuri Și L Spulbera In Văzduh, De Nu