RO Study
👤
Vgftn
Vgftn
18-10-2015
Limba română
a fost răspuns
AJUTOR VA ROG :*(( exerciutiul 21
Răspuns :
Natakaty
Natakaty
18-10-2015
bunazia vreau sa ma prezint ma numesc evelina am 20 ani lucrez la un restorant si sunt din chisinau ma bucur tare ca am venit la aceasta emeseune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propoziti Cu Cuvantul Port Sa Fi La Inceput La Jumate Si La Sfarsit Multumesc
Demonstreaza Ca Numarul A Este Patrat Perfect,unde A=1+2+3+...+100+51x101
1 O Bara Metalica Sta Infipta In Pamant. Va Exercita Ea Asupra Solului O Presiune Diferita Iarna Stan In Ger , Fata De Cazul In Ce Se Incalzeste Vara La Soare ?
Ce Transporta Substantele Hranitoare La Plante?
Transcrie Substantivele Defective De Plural Si Substantivele Defective De Singular Cuv Sunt Ochi Ghilimele Unt Volei Aplauze Miere Invatatoare Cinste Icre Faina
Ce Valoare Indeplineste Cuvantul Tot In Propozitiile : Tot Ce Spune E Adevarat , Tot Mai Cauti Acea Carte ? , Tot Omul Viseaza La Fericire
Desparte Urmatoarele Cuvinte Atat Dupa Pronuntare Cat Si Dupa Structura Cuvintele Sunt Dezumaniza Analfabet Inoperabil Inevitabil Dezinformare Binoclu
Tudor Arghezi, De-abia Plecasesi De-abia Plecasesi .Te-am Rugat Sa Pleci . Te Urmaream De-a Lungul Molateciipoteci. Pan-a Pier
Scrieti Numerele Naturale Consecutive De Forma Abc Mai Mari Decat 579 Si Mai Mici Decat 590
Salut. Determinați Valorile Întregi Ale Lui X Pentru Care (5x+18):(7-2x)inclus În Z .Îmi Trebuie Urgent, Va Rog Să Mă Ajutați.