RO Study
👤
Jucariegigi
Jucariegigi
18-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Sunt prime intre ele 56
Răspuns :
Toby
Toby
18-10-2015
a) 12=3*2*2; 16=2*2*2*2, nu sunt prime intre ele
b) 4=2*2; 9=3*3, sunt prime intre ele
c) 63=3*3*7; 80=2*2*2*2*5, nu sunt prime intre ele
d) 45=3*3*5; 56=2*2*2*7, sunt prime intre ele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Astazi Dau Test La Chimie Si-mi Trebuie 1-formula De Aflare A Numarului De Moli (miu)2-cum Se Calculeaza Masa Molara? (niu)cel Mai Bun Raspuns Castiga
De Ce Sunt Importante Pentru Plante Ploile De Primavara Si De Toamna ? ce Se Intimpla Cu Plantele Imugurite Daca Vine Gerul
Daca 5 Kg De Banane Si Si 10 Kg De Portocale Costa 50 De Lei Iar 7 Kg De Banane Si 3 Kg De Portocale Costa 37 De Lei Cat Costa 1 Kg Din Fiecare? Cum Se Rezo
Va Rog, Am Nevoie De Ajutor Urgent :o3 Substantivul"cercetare" Sa Fie Complement Indirect In Dativ. :o3
Am Nevoie De Ajutor La Aceasta Problema ,va Rog.Calculati Valoarea Lui D pentru Care Punctul A(-3;d) Apartine Graficului Functiei F:R—>R, f(x)=-10x+5.
Write A Letter To An English-speaking Who Lives Near You.You Have Just Read In A Magazine That Your Favourite Band Are Giving A Concert Soon In Your Town Offer
Un Rond Cu Forma De Dreptunghi Are Perimetrul De 156m.Stiind Ca Latimea Este Cu 18m Mai Mica Decat Lungimea,afla Lungimea Si Latimea Rondului
Salut! Sunt Nou Pe Aici ... Am O Problema La Chimie! Vedeti Voi Ni Sa Dat Cate Un Subiect Din Variantele De La Bac. Intrebarea Este Urmatoarea:1.Calculati Masa
Care Sunt Cazurile,intrebarile Si Functiile Sintactice Ale Adjectivului ,clasa A 5a
Scrieti Denumiri De Obiecte Din Metal,din Mediul Inconjurator (casa,parc Etc) Si Proprietatile Metalelor Care Au Permis Fabricarea Acestor Obiecte.