RO Study
👤
Chrisss1
Chrisss1
18-10-2015
Matematică
a fost răspuns
In ce multime apartine 0.(5) ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-10-2015
Numarul 0,(5) este un numar rational
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B) La Un Depozit S-au Adus 81 Saci De Zahăr Și 76 De Făină, Fiecare Saca Cîte 10 Kg. Cu Cîte Kilograme De Făină S-a Adus Mai Puțin Decît Zahăr?Răspuns:4 Calcule
Compuneți Două Poezii De Două Strofe Despre Crăciun Va Rog Sa Nu Fie Luate De Pe Internet Compuse Din Gand Dau Coroana
Cum Sunt Înălțimile Oricărui Triunghi? Concurente, Congruente, Paralele, Perpendiculare
Bună! Cine Poate Sa Îmi Spună Idei De Jocuri Din Copilărie! Mulțumesc!
Ilustrează Prin Enunțuri Omonimia Cuvintelor:noua,mici
Imi Poate Fotografia Cineva Paginile 40,41,42,43, 44,45 Din Manualul De Chimie De Clasa 9,Sanda Fătu?
Realizează Un Eseu În Care Să Descrieți Cum Petreceți Voi Crăciunul Și Paștele În Familie Includeți Și Obiceiurile Pe Care Le Aveti Înainte De Fiecare Sărbătoa
Mă Poate Ajuta Cineva?Îmi Puteți Fotografia Paginile 44-45-46 -47-48-49-50, Din Manualul De Chimie,clasa 9 ,Sanda Fătu(autor),dacă Aveți Acest Manual,bineînțele
Explica Folosirea In Text A Semnului Exclamării În Cele Doua Situații. Sărăcuța De Tine !Haide A,vino Si Mănâncă Si Tu Cu Mine În Odaia Mea!
Importanță Ecosistemelor De Apă Curgătoare :.. ..... Va Rog Repede, Dau Coroana!