RO Study
👤
2ale11
2ale11
18-10-2015
Limba română
a fost răspuns
un derivat cu ajutorul:
-eala
-inta
-con-
Răspuns :
Marryyya
Marryyya
18-10-2015
Imbulz-eala
locu-inta
con - frăție .
Sper sa te ajute .
Answer Link
Аноним
Аноним
18-10-2015
cu con:
c
ondescendenţă; concordanţă; concurs; concavitate; consonanţă; contopire; etc.
cu inta:
pocaINTA
cu eala: plictiseala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercițiul 35. Se Considera Expresia: VA ROG IMI TRB PT MAINE DAU COROANA
Va Rog Ajutați-mă Cu Ex Incercuite Din Imaginea Atașată
Alcătuiește Un Text Creativ De Minim 10 Rânduri Cu Titlul Despre Mine În Care Vei Utiliza Substantive Comune Și Substantivele Proprii Deoarece Gen Și La Orice N
Scrie O Compunere De 15 20 De Rânduri În Care Să Ți Imaginezi Că Organizezi O Petrecere Primăvară În Pădure Iar Printre Invitați Se Numără Vrăbiuțele Veverița B
6. Punctele M Şi N Distincte Aparțin Unui Cerc. Dacă Punctele P Şi Q Sunt Mijloacele Arcelor Determinate De Punctele M Şi N Pe Cerc, Arătaţi Că Segmentul PQ Est
Jocul Proverbelor Completați Pe Caiet Cuvintele Lipsă Din Proverbele de Mai Jos Şi Precizați Ce Denumeşte Fiecare. Faceți Schimb De Caiet Cu Un Coleg Şi Corecta
5. Scrie, În Spațiile Libere, Formele Potrivite Ale Adjectivelor Dintre Paranteze. Fotbalul Este Un Sport (captivant) ...care Ne Umple Cu Energia (necesar)...Sp
9. Scrieţi Forma Literară A Cuvintelor: • Vro•varatic• Dinioarea• Băiet ● Tălhar • Pănă Scorţuri • Împedecă • Întăi ● • Ghiavol Naltă .amu Furtuşag • Oloi • A N
2) Determinaţi Distanţa Reală Care Corespunde La 2 Cm Pe Hartă, Dacă Scara Hărţii Este 1: 300 000. Este Urgent!!
Pb 5 Va Rog Îmi Trb Urgent Pana Diseară La 8