RO Study
👤
Popraduconstantin
Popraduconstantin
17-10-2015
Matematică
a fost răspuns
2a+3b=156 aflati129+6b+4a
Răspuns :
Elelifi
Elelifi
17-10-2015
Inmultim cu 2 prima relatie si obtinem:
4a+6b=312,
deci,129+4a+6b=129+312=441
Answer Link
Gabrielagabita13
Gabrielagabita13
17-10-2015
a fost foarte usor sa o rezolv mi.a luat 3 secunde
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Repede Va Rog!!!
Am Nevoie De O Lista De Povesti, Basme Și Poezii Scrise De Scriitori Români!!! Va Rooooooog
18. De Ce Crezi Că Tatăl Băiatului Ar Exclama „Uite, Georges! Un Băiat De Vârsta Ta.", În Loc Să Remarce „chestiile Bizare"?
2. Care Este Media Aritmetică A Diametrelor A Două Bombe De Lavă Azvârlite De lac, Stiind Că Dimensiunile Acestora Sunt Cea Mai Mică Și Cea Mai Mare precizate Î
Se Dau Numerele 78,46,23 Calculează: A) Cu Cât Este Mai Mare Primul Număr Față De Al Doilea? Dar Față De Al Treilea? B) Cu Cât Este Mai Mare Al Doilea Număr F
Deseneaza Un Dreptunghi.În Interiorul Lui Deseneaza Un Triunghi Si Un Cerc Iar În Exterior Un Patrat
Selectează Substantivele Din Lista Următoare: Căprioară, Masaj, Bune, Doi, Minge, Ninge, Căsuța, Pahare, Minunat, Treisprezece, Noi, Fiecare, Balon, Sclipire, L
URGENTTT!!! DAU COROANA :))O Încăpere Are Formă Unii Paralelipiped Cu Dimensiunile L=6 M, L=8 M Si H=3m. Dacă Unei Persoane Ii Subt Necesari 20 M³ De Aer, Atunc
Mă Ajută Cineva Va Rog Dau Coroana Și Multe Puncte
Maria Vrea Să Cumpere Un Costum Popular Care Costa 200 De Lei. El A Primit De La Bunica Sa 5 Bancnote A Cate 10 Lei, De La Tatil Sau 4 Bancnote A Câte 5 Lei Şi