RO Study
👤
Iulianbaltag
Iulianbaltag
17-10-2015
Matematică
a fost răspuns
155 93
Comparati numerele: 2 si 3
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-10-2015
2<3
Sper ca te-am ajuat
Answer Link
AgarMaster
AgarMaster
17-10-2015
2<3
2 este numar par 3 este impar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Este Pe Bancnota De 200,100,10 Lei?Si Nu Am Greșit Materia Pentru Ca La Mate Mi-a Dat Asta.
1.un Muncitor Intr-o Zi 134 Piese. In Cateva Zile Va Face 2412 Piese? 2.Transformati 1 Zi 2 Ore 17 Minute In: A) Ore Si Minute B) Minute C) Secunde 3.transform
Diferentaa Doua Numere Este 240 Iar Catul Loreste 5. caresunt Numerele?
Rapid!! 1.Cativa Copii Vor Sa Cumpere Un Joc.Daca Punem Fiecare Copil Cate 3 Lei.le-ar ,ai Trebui 15 Lei,iar Daca Pune Fiecare Cate 5 Lei,raman 5 Lei.Cati Copi
In Multimea Numarului Intrg -2 Are 4 Divizori?
Vreu Si Eu Niste Fraze \ Versuri \ Parere Pentru Ultima Ora De Dirigentie , Pt Clasa A 8-a . Sa Fie Ceva Frumos .Dau Coronita . Multumesc.
VA ROG SAU COROANA . Un Bazin In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile De 3 M 2 M Si 2,5 M In Cat Timp Bazinul Se Va Umple Cu Apa Stiind Ca Debitu
Alcatuiti O Compunere Gramaticala Despre Complementele Circumstantiale (mod,timp,spatiu) In Aproximativ 15 Randuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puteti Sa Imi Faceti Si Mie O Compunere Intitulata VACANTA MARE? Va Rog,e Urgent!!!!
Buna! Imi Trebuie Si Mie Rezolvarea Exercitiului Astuia Pentru Ca Maine Ma Asculta. Agree With These Sentences Using ''neither'' Or ''so''. A) I Have Never Bee