RO Study
👤
Alexia13
Alexia13
17-10-2015
Limba română
a fost răspuns
am nevoie de demonstratie faina si completa
Răspuns :
Claudiia97
Claudiia97
17-10-2015
Poți vorbi de existența eului liric, de sentimenele exprimate în mod direct și de mărci lexicogramaticale precum verbe la persoana I "încep", "să spun" și pronume de persoana I mă, noi , mi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati 2 La Puterea 2x Mai Mic Decat 8 La Puterea 4
Gaseste Cel Putin 5 Cai De Economisire Utilizate De Tine Si Familia Ta.Realizeaza Un Plan De Economii.
LA SUMA NUMERELOR ADAUGATI 27 SI 18 ADAUGATI SUMA NUMERELOR 36 SI 19 CE SUMA A-TI OBTINUT?
Va Rog Sa Ma Ajute Cineva , Nu Înțeleg Exercitiile , Va Rog Sa Mi Le Explicație Daca Puteți. Nu Înțeleg Cand Scad Si Cand Adun Va Rog Sa Imi Explicație Pe Exer
Depuneti Pe Axa Numerelor Punctual A(-4).Apoi Indicate Punctual: a)B(b),unde B=-4+2; c)D(d),unde D=-4+(-1); b)C(c),unde C=-4+5 d)M(m),unde M=-4+4
Determinati Perechile De Numere Naturale(a,b). Stiind Ca Are Loc Egalitatea(a-1)•(b+1)=6
Transformati Propozitiile Simple In Dezvoltate Ca Exemplu: Fulgii Cadeau , Oamenii Asteptau , Melodia Se Auzea, Sufletul Vibra
Andrei, Raul Si Adrian Vor Sa Construiasca O Masinuta Din Piese Lego. Fiecare Contribuie Pentru Realizarea Masinii Cu Cate 120 De Piese , Ramanandu-le: Primului
Scrie O Compunere De Minim O Pagina In Care Sa Descrii Un Peisaj Muntos.
Cum Se Spune In Franceza Eu Beau Lapte