RO Study
👤
Alinahirja
Alinahirja
17-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Cât face 2 la puterea 2?
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-10-2015
2²=4
2·2=4
seara frumoasa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Spune O Reclama La Un Iepuras De Ciocolata?
Va Rog Datimi Si Mie O Compunere Narativa Cu Titlul "O Excursie In Maramures"! Scurta Daca Se Poate! Va Rog! Multumesc!
Produsul Al 2 Nr. Este 24.Marind Unul Dintre Nr. Cu Doi Produsul Se Mareste Cu 12.Care Sunt Numerele? Ajutati-ma Va Roggg !!!!!!! :)
Scrie In Ordine Descrescatoare,folosind Semnul Adecvat, 5 Nr Pare Mai Mici Decat 800 000
Ce Este Doimea, Treimea, Pătrimea, Cincimea Și Zecimea
Suma De 60 Lei S-a Plătit Cu Bancnote De 10 Lei Și De 5 Lei. S-au Utilizat 7 Bancnote. Determinați Nr. Bancnotelor De 5 Lei Pentru Plată. Va Rog, Ajutați-mă!!!!
Intr-un Butoi Sint 125 L De Must,iar Altul 150 De L De Must. Mustul Trebuie Turnat In Sticle Cu Capacitatea De 2 L.Cite Sticle,cel Mult,pot Fi Umplute Cu Mustu
Compunere Cu Dialog Cu Partile De Vorbire ;eu,noi,tu,voi,ei Ele Cu Titlul ''Bun Venit Primavara
Transcrie Cuvintele Fara Functie Sintactica Din Versul: La Geamul Meu Sta Noaptea Si Vrea Sa Intre-n Casa.
Analizati Predicatele Din Urmatoarele Propozitii. 1.Vremea A Fost Urata. 2.Oamenii Ocrotesc Animalele. 3.Padurea Este La Marginea Satului. 4.Noi Suntem Ordonati