RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Cuvant deriat cu sufixul ,,ui,,.Va rog!
Răspuns :
MihaelaAly
MihaelaAly
17-10-2015
copacului , cocostarcului, baiatului....
Answer Link
Casiantoader
Casiantoader
17-10-2015
Påi sunt multe cuvine. Poti alege multe Eu iti voi da cateva: cuiului, catelului, banului, binelui, raului si multe alte cuv
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 2 Nr Consecutive Este 441.sa Se Afle Cele 2 Nr.
Doresc O Compunere Pana Pe Data De 25.02.2014 Despre Copacul Cu Radacini Adnci Ni Se Teme De Furtuna.Expresia Se Refera La Copilul Educat Nu Isi Face Grji Pentr
Norii Anunta Ploaie Ori Ninsoare.in Aceasta Propozitie Verbul Are Rol De a) atribut B)subiect c) complement D) Nume Predicat e) Predicat.
Cum Scriu Sub Forma De Procent Un Raport?
Ma Puteti Ajuta Un Pk Nu Prea Stiu Inmultirea Si Impartirea Cu Virgule De Ex 18:9,8=? Sau 18x9,8=? Explicati-mi Va Rog
O Persoana Cheltuieste O Suma De Bani In 3 Zile Astfel:in Prima Zi Cheltuieste Doua Treimi Din Suma Si Inca 14 Lei, A Doua Zi Cheltuieste 30% Din Rest,iar A Tre
A) O Napolitana Cantareste 0,075 Kg. Cat Cantaresc 40 De Napolitane ?b) Un Pliculet De Ceai Cantareste 0,003 Kg. Cat Cantaresc 20 De Pliculete ?
Cum Se Analizeaza Cuvintul Cu Dinsa
4/21. Mets Les Verbes Entre Parentheses Au Passe Compose.Claire(faire)un Gros Bouquet De Fleurs.Pour Aller Dans La Foret,ils (prendre)a Droite,ils(passer)a Trav
Indicati Felul Subordonatelor Din Urmatoarele Fraze:Se Stie Ca Vine.Stie Ca Vine.Sa Aflat Ca Vine.A Aflat Cine Vine.Ajutati-ma Va Tog !!!