RO Study
👤
Anatonu
Anatonu
17-10-2015
Ed. muzicală
a fost răspuns
la ce scoala a invatat andriana ochisanu
Răspuns :
DrAlbert
DrAlbert
17-10-2015
Cantareata este absolvent a liceului 'Alexei Mateevici ' din Causeni si in 1997 a absolvit Colegiul Republican de Muzica 'Stefan Neaga ' .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Propozitie Cu Cuv Ginta Urgent
Complete The Sentences So That They Mean The Same As The First One. 1. This Morning I Had A Shower And Walked The Dog Before Breakfast. By The Time I Had..
As Dori O Compunere De 10-15 Randuri Despre Jocul Meu Preferat
Cum Se Spune In Franceza La '' Erau Multi Copaci Si Multe Frunze Colorate''
Aflati Lungimile Bazelor Unui Trapez Stiind Ca Lungimea Liniei Mijlocii Este De 14 Cm, Iar Segmentul Determinat De Diagonale Pe Linia Mijlocie Are Lungimea De 6
[6•10³-(25•4-40)•5]-(10²•7+10³:25•35) [(5-2²)la Puterea 10+(17-2⁴)¹³]la Puterea 5 Va Rog Ajutatima !
Cate Laturi Are Un Patrat??????????????????????????????????????????????????????????????????
Aflati Perechile De Numere Care Satisfac Conditiile: A) Au Suma 50 Si C.m.m.d.c. Al Lor Este 5
Dati Cinci Exemple De Cuvinte Care Au In Structura Ca Element De Comunicare Un Sofixoid. Va Rog Am Nevoie Urgent
Suma A 3 Numere Este 120. Dacă Din Primul Număr Scad 45 Iar La Al Doilea Număr Se Aduna 25 Atunci Primul Număr Devine Jumătate Din Al Doilea Număr. Care Sunt N