RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Un cantec de joc + desen
Răspuns :
Costachedaniela1
Costachedaniela1
17-10-2015
do o doamna mai draguta
re un rege mustaceos
mi o mica randunica
fa un falnic chiparos
so un soldatel vestit
la un lac ne tarmuit
si silaba de sfarsit
si la do iar am venit
do re mi fa so la si do do sol mi sol fa mi re do
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
[tex] \lim_{t \to \ 0} ( \frac{1}{ T^{4} } \int\limits^t_0 { \frac{ X^{3} }{ X^{2} +x+1} } \, Dx )[/tex] Daca Se Poate, Explicati Mai Pe Larg :o3
Alcatuieste O Compunere De 10 Randuri In Care Vara Sa Fie O Zana Ce Anunta Sosirea Vacantei Mari. Despartiti Textul In Propozitii Si Precizati Felul Lor .
Nu Mai Traim In Vremea ''in Care'' Lumea Isi Inchipuia Ca Intrebuintarea Limbii Nationale Rezulta ''dintr-o Conceptie''clara,dintr-un Act De Vointa...care Este
Enunturi In Care Cuvintele :"umbra " Si 'carare" Sa Fie Cu Sens Figurat
Dintr-un Butoi S-au Scos Zilnic Cate 3 Litri De Vin Timp De 8 Zile. In a 9 Zi S-au Scos 6 Litri De Vin.cati Litri De Vin Mai Sunt In Butoi,daca la Inceput au Fo
1) Va Rog Gasiti Atributele Si Analizatianalizati Atributele Va Rog Ca Nustiu Dar Ca In Clasa 5campia Scoate Aburi Pe Umedul Pamantse-intindcarariuscate De-al P
Rezolvati In Multimea Numerelor Intregi,inecuatia>4(x-1)²-7 ≤ (2x+x)²
Cati Metri De Cablu Tv S-au Folosit Intre Localitatile A Si B Stiiind Ca S-au Intrebuintat 165 De Bucati De Cablu A 100 De Metri Vreau Si Eu Rezolvarea Va Rog !
10 Recatii De Inlocuire!
Mai Multe Colete Contin Carti Si Caiete.fiecare Colet Contine Caiete Si Carti,in Total 10 Bucati.un Caiet Costa 2,4 Lei Si O Carte Costa 9 Lei.care Este Pretul