RO Study
👤
Kesha
Kesha
08-02-2014
Engleza
a fost răspuns
ce inseamna LOVEBUG?
Răspuns :
Titovm
Titovm
08-02-2014
Gargarita. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
MarleneR
MarleneR
08-02-2014
Depinde de context. Love= dragoste, iar Bug= gandac. Cu toate astea, s-ar traduce, cel mai probabil, problema de dragoste.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti O Scurta Compunere Cu Invatatoarea Mea Cu Cat Mai Multe Adjective.
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 400 M Știind Că Lungimea Este Cu 25 M Mai Mare Decât Lățimea ,să Se Calculeze Lungimea Și Lățimea Dreptungiului
Calculează În Două Moduri: 29 X (400-66) = 46 × (5 × 4) = 8x (276+439) =va Rog Dau
Pls Pls Pls Palspls S
Va Rog Frumos Dau Coroane
6. Допишите Предложения. Мáма, Разреши Мне... Пожалуйста, Зайди К... Передай, Пожалуйста, Отцу... Сходи, Будь Добр, В Магазин За... Будьте Любéзны, Объясните...
Un Aliaj Contine 560 G Fier Si 2,24kg Cupru. Calculati Masa Aliajului Si Masa De Cupru. Va Rog Din Suflet Dau Inima, Coroana Si Ma Abonez ...♡♡♡☆☆☆
Completează Tabelul De Mai Jos Cu Reactanții/produşii Lipsă Şi Egalează Ecuațiile Reacţiilor Chimice: ......Al+................=....Al2O3+.....Fe ......Mg+.....
Identifică Modul Şi Timpul Următoarelor Verbe: Era, Strigai, Venise, M-am Aplecat, Se Strâng, Cântând, Aş Fi Vrut, Voi Alerga, Să Fi Mâncat, A Pleca, Citit, De
(1p)IX. Enumeră O Asemănare Şi O Deosebire Între Apă Şi Mercur: Asemănare: ............... Deosebire. ..............