RO Study
👤
Rectilinium
Rectilinium
16-10-2015
Limba română
a fost răspuns
o poezie pentru craeasa toamna
Răspuns :
Crisulina11
Crisulina11
16-10-2015
draga doamna toamna cu ce ganduri pe la noi?
am venit sa aduc ploi
de ce esti asa de rea ?
ca imi place sa stii asa
vreu sa va distruc pe toti
vreu sa traiesc de ce nu pot
am venit cu vijalii si cu tipete de copii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu O Compunere La Romana In Care Trebuie Sa Descriu O Persoana Pasionata De Cumparaturi Si Calatorie Si Nu Stiu Cum Sa Incep, Despre Ce Sa Scriu In Ea. Ca
Se Considera Trapezul ABCD, AB//CD, Cu AB=28 Si CD=12. Daca Punctele M Si N Sunt Mijloacele Diagonalelor [AC], Respectiv [BD], Calculati Lungimea segmentului [M
Scrie Numarul 64 Ca: Produs de 3 Factori
In Pescar A Prins Un Peste. Coada Are 1.5 Kg, Capul Cantareste Cat Coada Si Jumătate Din Trunchi , Iar Trunchiul Cat Capul Si Coada La Un Loc . Determinati Masa
Rezolvati : ( 5 Supra 2x+1 -1 Supra X+1 -1 Supra 2x La Patrat +3x+1) Impartit La 3x-6 Supra 2x La Patrat -x-1
Un Numar Este 10, Iar Altul De 5 Ori Mai Mare. a)Care Este Al Doilea Numar?b)Afla Suma Celor Doua Numere?
Un Elev Trebuie Sa Cumpere 15 Caiete Cu Patratele Si 20 Caiete Cu Linii. Stiind Ca Un Caiet Cu Patratele Costa 2 Lei, Iar Unul Cu Linii Costa 3lei, Verifica Dac
( 1 Supra X La Patrat - X -1 Supra X La Patrat +x + X+3 Supra X La Patrat -1 ) * X La Puterea A 3-a + 4 X La Patrat - 5x Supra X La Patrat -x-6
Verbul A Deveni Este Intotdeauna Verb Copulativ.Construiti Doua Enunturi Care Sa Ilustreze Aceasta Valoare.Numiti Felul Predicatelor Obtinute.
Dispui De Doua Clecsidre, Una Care Masoara 3 Minute Si Alta Care Masoara 7 Minute. Cum Poti Masura Cu Ajutorul Lor 11minute?