RO Study
👤
Boberschilacram
Boberschilacram
16-10-2015
Engleza
a fost răspuns
va rog urgent multumesc
Răspuns :
KDaria
KDaria
16-10-2015
M:Bună, cum merge? Cum vi se par camerele voastre?
S:Sunt puțin cam simple dar sunt bune
M:Poti să pui niște postere pe pereți dacă vrei dar nu aveți voie să folosiți pioneze.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie În Ordine Crescătoare Toate Numerele Mai Micidecât 100, Care:a) Au Cifra Zecilor 7 C) Sunt Scrise Cu Cifre Identiceb) Au Cifra Unităților 7 D) Au Suma Cif
Cine Mă Ajută..îi Voi Da Coroană
Ex 1 Punctele A B Si C
Transcrie Propozițiile Subordonate Precizând Felul Acestora La Data De 12 Noiembrie In Același An A Sosit In Gara Filaret Din Direcția Giurgiu Trenul Care Trans
1 . Desenati Un Triunghi ABC Si Medianele Sale AM , BN , CP . 2 . Desenati Triunghiul MNP Si Inaltimile MN₁ , NN₁ , PP₁ . 3 . Desenati Triunghiul DEF Si Bise
Vreau Si Eu Doua Figuri De Stil Din Fragmentul Asta , Dau Coroana
Alcatuiti 6 Propoziti Interogative Folosind Timpul Gramatical Present Continuous . Folositi Verbe Diferite Si Urmatoarele Adverbe De Timp :now,at The Moment Sa
Ce Inseamna Chat,blog,WIKI,maps?Va Rog,ajutati-ma!
Delimiteaza Fraza Si Precizati Felul Propozitiilor: Cand Danseaza, Imi Produce Entuziasm, Un Tumult De Sentimente Pe Care Nu Pot Sa-l Uit Atunci Cand Vine Aici
Scrieţi Programul C++ Corespunzător : Pentru N Citit De La Tastatură, N >sau Egal 1, Să Se Calculeze Suma: S = 1 + 1 * 2 + 1 * 2 * 3 + … + 1 * 2 * 3 * … * N