RO Study
👤
Rody2
Rody2
16-10-2015
Limba română
a fost răspuns
formati patru derivate cu prefixele des
Răspuns :
PCristina
PCristina
16-10-2015
despadurit, desfacut, despletit, deschis , d
espachetat , descompunere si , descrescut
Answer Link
Аноним
Аноним
16-10-2015
desfranat, deszapezire, desface, desfiinta, desuruba,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Fel De Prezentare Unei Persoane (eu)....Informatiile:Nume:anamaria Ani:11 Si Tot Mai Departe...sa Fie De Clasă 5.... Sa Nu Fie Cu Cuvinte Neînțelese...eu In
Semi Perimetrul Unei Dreptunghiulare Este De271cm Afla Masura Laturilor Dreptunghiulare Stiind Ca Lungimea Intrece Cu13 Cm Incincitul Latimea.Care Este Modul De
"Raze Ude"este Epitet Sau Metafora?
Salut ! As Vrea Sa Imi Raspundeti Si Mie La O Intrebare : Explicati In 7-8 Randuri Raporturile Dintre Autor Narator Personaje
Un Numar Este Mai Mare Decat Altul Cu 248. Cat Trebuie Sa-i Luam Primului Numar Si Sa-i Adaugam Celui De-al Doilea Pentru Ca Ele Sa Devina Egale?
Se Stie Ca A Si B Sunt Doua Numere Naturale Astfel Încât A+8-b=38.Atunci Rezultatul Calculului (a-b)-7+2 Este Egal Cu..32..25..36..38.
Afla Numerele Necunoscute Apoi Screi Cu Cifre Romane X/87 Catul 13 Si Restul13 Si 814/x Catul 135 Restul 4 Va Rog
Vreau Si Eu Va Rog O Poezie Pentru Valentines Day In Engleza Care Sa Rimeze Su Sa Fie Foarte Frumoasa Va Rog Dau Coroanacare Sa Aiba Cel Mult De 6 Randuripoezia
Faceti Expansiunea Atributelor Scrise Cu Litere Mari: -O Vitrina STRALUCITOARE Îi Atragea Privirile. -Colega Mea Are Un Catel DE RASA. -Data PLECARII Am Hotarat
Micsorati De 6 Ori Numerele 42 ,12,30,48,36,54,24.efectuati Si Proba.