RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Va Rog Frumos!
Lectura
Răspuns :
Alexandraalexal
Alexandraalexal
16-10-2015
Este cam greu! Vine in 30 min.
Cred!
Answer Link
Аноним
Аноним
16-10-2015
nu se prea vede cerinta si reatul exercitiului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Rima Versurilor Vine: 1,1,1. 2,2,2. 1,1,1 E Rima Variata?
1. Sanatatea Si Igiena , Sunt Ceea Ce Mananc . 2. Sa Spunem Nu , Agresivitatii . Ajutati-ma Va Rog Cu Aceste Doua Teme !!!!! Imi Trebuie La Dirigentie !!!! Va
Calculați 25,800:3,5 E Fractie Zecimala
Alcauiti Enunturi Frumoase Folosind Expresiile : Zori De Ziua , Vesela Natura , Orizontul Auriu June Flori , Roua Diminetii .Va Rog Nu Schimbati Forma Expresiil
O Latura A Unui Triunghi Dreptunghic Este Cu 10 Cm Mai Lunga, Iar Alta- Cu 10 Cm Mai Scurta Decit A Treia Latura.Aflati Lungimea Ipotenuzei. Va Rog ajutati-ma!D
Sorina Coase In Jurul Unei Fete De Perna, In Forma De Patrat Cu Latura De 50 Cm ,un Snur. ce Lungime Are Snurul Folosit ? Dar Daca Ar Coase La 7 Fete De Perna L
Dati.mi Va Rog Niste Adjective Pentru Atitudine.
In Reperul Cartezian Xoy Se Considera Punctele A(4;2),B(1;1) Si C(-1;3) Calculati Aria Triunghiului ABC
Costel Avea O Suma De Bani . Cu 4 Supra 6 Din Suma Pe Care O Are Cumpara O Minge . Bunica Ii Da 6 Lei . Cu 2 Supra 3 Din Noua Suma Cumpara O Carte Si Ii Mai Ram
Din 4 Ciresi Se Culeg Cate 50 Kg De Cirese Si Se Vand Cate 10 Kg.Cate Asemenea Catariri S Au Facut?