RO Study
👤
Patricia171
Patricia171
15-10-2015
Limba română
a fost răspuns
ajectivele cu sufixele esc
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
15-10-2015
domnesc,arabesc,tineresc,
Answer Link
CookieSwirlC
CookieSwirlC
15-10-2015
boieresc, femeiesc, barbatesc, taranesc,boieresc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Sintactic Si Morfologic Verbele Din Versurile : Au Nimănui Nui Sa-te-inteleaga,sa Te Asculte Sa Te Aline
Poate Sa Imi Zica Cnv 20 De Fructe Si 20 De Legume In Engleza?
Puneti Intrebari Pentru: his Friend Likes Reading. the Boy Cries At School. tom And Mary Have A Party Every Month. I Write A Letter Every Week.
Media Aritmetica A 7 Numere Naturale Distincte Este 10 . Care Este Cea Mai Mare Valoare Posibila Pe Care O Poate Lua Unul Dintre Numere .
In Care Emisfera Se Gaseste Vulcanul Orizaba Fata De Ecuator Si Fata De Merintianul 0
Fie [AM] O Mediana A Triunghiului ABC Si D Aprtine[AM,asfel Incit AM=MD.Aflati BD Si CD,daca AB=5 Cm,AC=6cmImi Spune Cineva Cum So Rezolv?
Din Cele 72 Fire De Ardei S-au Pus Cate 5 In Cele 7 Ghivece Si Cate 4 In Cele 9 Cutii.Cate Fire Mai Trebuie Pentru A Umple O Cutie,dar Pt Un Ghiveci?
Calculeaza Distanta In Km Pe Linie Dreapta De La Dealul Larguta Pina La Dealul Vadeni
Se Dau Noua Numere Rationale.Media Aritmetica A Primelor Doua Este 3 ,a Urmatoarelor Trei Este 27,iar A Ultimelor Patru Este 264.Afla Media Aritmetica Celor Nou
Satul Se Vedea Mic Si Cenusiu. Ce Figura De Stil E?