RO Study
👤
Robertobegeaca
Robertobegeaca
27-06-2014
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu cuvantul dispret
Răspuns :
Crynasan
Crynasan
27-06-2014
Pentru el simt din păcate doar un dispreţ profund.
dispreţ=un sentiment de ură.
Sper că te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Excursie, Un Turist A Cheltuit O Sumă De Bani In Trei Zile Astfel In Prima Zi A Cheltuit 40% Din Întreaga Sumă, În A Doua Zi 90% Din Suma Cheltuită În Pr
Informatii Dunare: Va Rog Repede :(
Completează Cu Semnele De Punctuație Potrivite. Intr-o Seară Cine-Tacolo Eu Sunt Când Toate Animalele Se Culcaseră Întrebă Doctorul Raspunse Un Glas Firav Docto
Câte Sunete Au Cuvintele: Luceferii, Genunchii, Degeră, Ceilalți, Bici, Încleștate?
Câte Animale Sunt In Aceasta Imagine?Am Pus Studii Sociale Fiindcă Nu Aveam Ce Materie Să Pun,dar Să Știți Că Nu Este De Studii Sociale Și Nici De O Clasă Anume
Ulița Copilăriei: Planul Simplu De Idei Va Rog Mult Rpdd
3. Intr-un Sir Sunt Scrise Noua Numere Consecutive Impare. Cel Din Mijlocul Lor Este 129. Care Este Cel Mai Mic Numar Din Acest Sir? A) 123 B) 137 C) 121 D) 135
6 La Un Magazin, 15 Prajituri Si 8 Înghetate Cost 160 Lei, Iar 20 De Prajituri Si 16 Inghetate Costă 240 Lei. Aflați Cât Plătește Maria, La Acest Magazin, Pentr
Formulează Câte 3 Propoziții Care Să Conțină Câteva Verbe Repede E Urgent Dau Coroană!!!!
Buna, Se Da Un Grafic Cu 4 Puncte, Definite De F(1)=1, F(4)=1,f(8) = 5, F(16)=3. Se Cere Sa Reprezint Grafic Valorile(3.75,7.00,10.00), Dar Nu Reusesc Sa Determ