RO Study
👤
Anna180
Anna180
14-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce este ca parte de vorbire "cel"?
Răspuns :
Taurucristina
Taurucristina
14-10-2015
Cel=articol demonstrativ adjectival
Answer Link
Annamaria1D
Annamaria1D
14-10-2015
pai depinde de propoziti poate fi pron dem sau pron relativ
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza ,,de Văruială".Felul Genul Numărul Articolul Prepoziţia Funcţia Sintactică^Purp13R0ses^
Caculati 1 Supra Doi Din : A)150km B)620kg C)130 Litri D)270minute E) 24ore F)726lei G)540m
5. Notează „X” În Dreptul Fiecărui Enunț Pentru A Stabili Corectitudinea Sau Incorectitudinea Acestuia, bazându-te Pe Informațiile Din Cele Două Texte. 6 Puncte
Niște Poezii Despre Copilărie
Analizeaza Cele 2 Grafice Și Numește :a) Resursa Energetica Utilizata De Fiecare Tip De Centrale Electrice B) Tipurile Noi De Centrale Care Produc Energie Elect
Va Rog Enorm De Mult Dau Coroana
Am Nevoie Urgent De Ajutor! Cu Ce Opera Pot Asocia Opera "Moș Craciun" De Mihail Sadoveanu? Am Nevoie De O Asemănare Și O Deosebire.... Dau Coroana, Dacă Se Poa
15. Bunica Pregăteşte Cadourile Pentru Nepotii Ei. Dumneaeivrea Să Împodobească Cutiile Cu Câte 3 Stelute Argintii, Dar Rămândouă Cutii Fără Ornamente, Dacă Pri
6. Transcrie, Schimbând Cu Locul Substantivele Şi Atributele.Să-mi Fie Lin SomnulŞi Codrul Aproape,,Pe-apele ÎntinseSă Am Un Senin Cer.M. Eminescu
12. Matei, Mare Amator De Seismologie, Măsoară Cu Un Cronometru Foarte Sensibil Momentul Producerii Unui Cutremur De Pământ În Vrancea. Ce Unitate De Măsură Va