RO Study
👤
Scumpamea
Scumpamea
14-10-2015
Matematică
a fost răspuns
-5supra6-1supra7×(-1 1supra4)
Răspuns :
Samueldumitru8
Samueldumitru8
14-10-2015
-5pe6-1pe7X(-3pe4)=
-5pe6+3pe28-
pe prima o amplificam cu 14
pe a doua cu3 si ne da
-70 pe84+9pe 84 = -61pe 84
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul XOy Cu Bisectoarea [ Oz Pe Care Se Ia Punctul M Prin Care Se Duc Dreptele AD SI BC (B,D € Oy ) Astfel Incat [OA] =[OB]. Demonstrati Ca: a)[BD]=[
Va Rog Sa Imi Faceti Un Articol Cu Ziarul Clasei
Alcatuiti Propozitii Cu Cuvintele:postman,nurse,mechanic,gardner,tailot,painter
Intr-un Cub Cu Latura De 12cm , Se Toarna 1L De Apa. Aratati Ca Inaltimea La Care Se Ridica Apa Este Mai Mica Decat 7 Cm.
Alcatuiti O Compunere De 1iunie In Care Sa Folositi Zece Substantive Insotite De Adjective,patru Verbe La Timpuri Diferite,doua Pronume Personale Si Un Numeral!
Urgent... O Compunere Cu Titlul Importanta Lecturilor In Tinpul Liber.
Maria Are 65 Lei, Ea Vrea Să Cumpere 4 Pixuri, 6 Caiete, 3 Radiere, 1 Penar. Știind Că Un Pix Costa 2 Lei, Un Caiet 3 Lei Și O Radiera 2 Lei. Cat Costa Penar
In Lume Sunt,in Total,circa 400 De Mii De Automobile. Lungimea Medie A Unui Automobil Este De 2 M. Daca Ne Imaginam Toate Aotomobilele aranjate Succesiv (unul D
Media Aritmetica A Doua Numere Pozitive A Si B Este Egala Cu 20 Si Media Lor Geometrica Este Egala Cu 4. Expresia 2(1 Supra A + 1 Supra B) Este Agala Cu? A)180
Ce Este Muchia Cubului Si Cate Are? Ce Este Varful Cubului Si Cate Are? sunt In Clasa A Treia Si Am Lipsit De La Ora Atunci Deci Nu Stiu