RO Study
👤
AleSt
AleSt
14-10-2015
Istorie
a fost răspuns
Cum prindeau oamenii pasari?Dau coronita!!!
Răspuns :
Andree32
Andree32
14-10-2015
cu prastia sau vanatoare...nustiu
Answer Link
Mi6a1
Mi6a1
14-10-2015
Cu prastia sau cu arcul, eventual cu capcane. Depinde de ce era intrebi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Despre O Echipă De Fotbal Care A Pierdut Campionatul Din Australia Va Rog
Compusul C6H5-CH=CH-CH=CH-C6H5 Are Un Nr De Stereoizomeri Egal Cu ?mie Imi Vin Doar Cis Trans In Minte. Desi La Rezultate Spune Ca Sunt 3.
Indentificati Adjectivele Demonstrative Din Textul Urmator Si Precizati-le Felul: Dintr-o Vitrina In Cealalta,am Ajuns La O Expozitie De Papusi De Craciun. Sufe
Rezultatul Calculului (2^0+2^1+2^2):(2^3-1) Este Egal Cu ? Puteti Sa Si Imi Explicati Va Rog Cum Sa Rezolv O Astfel De Problema?
Cuvant Asemanator Pt Recunostinta
Suma A Trei Numere Este 346.Fiecare Numar Este Cu 13 Mai Mare Decat Dublul Precedentului.Afla Numerele.
Gaseste Cateva Sinonime Argotice Pentru Urmatoarele Cuvinte: Bani, Marfa, Masina, Pusti,anchisoare.
Compunere Semnele De Punctuatie Au Evadat Din Gradina
Da-ti-mi Si Mie,va Rog,o Fraza Dupa Schema Pp(principala)+ci(completiva Indirecta)+at(atributiva)+cd(completiva Directa).URGENT!Multumesc!
Exemple De Formule Mediane Si Finale Din Basme . Imi Trebuie Si Titlul Basmurilor . Am Nevoie De Cateva Formule .VE ROGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!