RO Study
👤
Andreidrujcov
Andreidrujcov
14-10-2015
Istorie
a fost răspuns
De caracterizat un oras medieval
Răspuns :
Jim04diesel
Jim04diesel
14-10-2015
Un oras medieval era facut din piatra srazile erau pietruite casele erau strans unite si aveau 2 etaje. In jurul orasului erau ziduri de aparare in care locuitori se urcau cand erau vandalizati.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Număr Trebuie Inmultit Cu 9 Pentru A Obține Cel Mai Mare Număr De 6 Cifre Identice? DAU COROANA
Vă Rog Frumos Ajutați Să Mă Dau Coroana Și Repede Puteți Să Faceți Pe O Foaie Dar Nu Contează Vă Rog Frumos Ajutatima
La Dilatarea Izobara A 60g De Oxigen Volumul Se Mareste De 4 Ori.Temperatura Initiala A Gazului Este De 300k.Ce Lucru Poate Efectua Gazul La Dilatare?
Rezolvati Aceasta Problema.PLZZ DAU COROANA SI PCT.
Ajutorrr!!!!!!!!!!!!!
Să Se Creeze Un Fișier Cu Tip Care Va Conține Informații (denumirea Și Prețul ) Despre O Listă De Produse Alimentare. a) Să Se Afișeze Denumirea Produsului Cu
De La Tastatură Se Introduc Coordonatele A Trei Puncte De Pe Planul Cartezian De Coordonate: X1, Y1, X2, Y2, X3, Y3. Scrieți Un Program In C++ Ce Va Determina P
Cum Se Spune Pe Engleza La : Pom De Craciun, Luminite, Stea
Poate Sa Îmi Explice Cineva, Va Rog Care E Treaba Cu Reflexele? La Ce Nivel Se Inchide Fiecare???? Va Rog Sa Îmi Explicați Mai Amănunțit Dacă Puteți.
Dau Coroana Si Multumesc