RO Study
👤
Andreea2120
Andreea2120
14-10-2015
Engleza
a fost răspuns
,ziii,va rog să îmi zice-ti
Răspuns :
Lilis
Lilis
14-10-2015
√4=2................
Answer Link
Danawp7
Danawp7
14-10-2015
√4=2 cu plăcere sper ca te amajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Varsta Tatalui Si A Mamei Sunt D.P Cu Numerele 9 Si 8,iar Varsta Mamei Si A Fiului Sunt D.P Cu 4 Si 2.Aflati Varsta Fiecaruia Stiind Ca Suma Varstelor Lor Este
Identificati Complementele Directe Si Indirecte Din Textul De Mai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima : " Imi Place Vara. Cand O Sa Iau
Doua Numere A Si B Sunt Invers Proportionnale Cu Numerele 0,1(6)si 0,2 .Media Lor Aritmetica Este 22 . Sa Se Determine Media Geom A Numerelor A Si B
Daca Pe Cercul De Centru O Si Raza Egala Cu 10 Se Iau Doua Puncate A Si B Astfel Incat (<AOB)=90 De Grade , Atunci Lungimea Corzii AB Este Egala Cu...
Am Nevoie De Cateva Informati Despre Calendarul Iulian,gregorian Si Chinezesc Am Nevoie De 20 De Randuri. Asta Nea Dat Profa De Mate
Enuntul:Redacteaza O Scrisoare De Cel Putin 15 Randuri,la Incheierea Anului Scolar.!<3
Doua Animale,in afara De Rama,care Traiesc In Gradina Botanica,si Actiunile Lor Asupra Plantelor???plz Repede
Matei A Cumparat O Bicicleta Care A Valorat 350 Lei. Ce Bacnote A Dat El La Casa, Daca A Primit Ca Rest : 4 Bacnote De Cate 10 Lei Si 2 De Cate 5 Lei?
Un Cub Din Lemn Cu Latura De 3cm Este Vopsit In Rosu. El Este Apoi Impartit In Cuburi Cu Latura De 1cm. Cate Cuburi Se Obtin? Cate Cuburi Mici Au Doua Fete Rosi
Puteti Sa Ma A Jutati Cu Asta ??? Terenul Unei Persoane Se Afla Pe Malul Lacului , Incat O Latura E De 15m , Alta De 27m , Cea Laterala E De 24m ,iar Ultima E A